Vlasta Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Joo už hodku a pul. To je tím zakládáním dalších hospod měla by bejt jedna a hotovo.Pak se chodí do každy po dvou třech, a je všude mrtvo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 tak at to to uteče v klidu ja mam volno jdu až v patek na noc......no něco na tom je cos napsal holt nezbejva než ty hospody prolejzat :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Tak to se v pátek uvidíme,taky mám noční. Žadný prolejzání nebude,nevým co bych lez třeba do moravsky hospody atd,když jsem ze západu čech.Nedávno se tu probyral hospodskej srazík,třeba i v zimě a najednou se chlastá jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 jj to jo snad budu mit klidnou a ne jako poslední dobou :-( ... z plánování srazů sem vyrost planuješ - plánuješ a pak ti den před tim polovina lidí řekně že najednou nemůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 jj to jo snad budu mit klidnou a ne jako poslední dobou Jo to znám mooooc dobře.Nejhorší je klid ze začátku šichty a pak po pulnoci frmol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Dobre rano pracujicimu lidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Dneska nas tu moc neni, a Mara ma dovcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 no já jsem si už zvykl že siteď tady pokecám nejlíp sám se sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Tak ja te budu doplnovat, no jinak uz jsem teda zamluvil nova kola v sobotu se snad prodaji ty moje stavajici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Ahoj pracanti, tak jak to jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Tak ja te budu doplnovat, no jinak uz jsem teda zamluvil nova kola v sobotu se snad prodaji ty moje stavajici bereš ty od piškota? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Ahoj pracanti, tak jak to jde? nazdar pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 koukám, že pomalu ale jistě takhle hospoda umírá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 To nesmime dopustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 bereš ty od piškota? Ano vezmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Ano vezmu za kolik dáš ty RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Ano vezmu tak už si se rozhodnul jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 (editace) koukám, že pomalu ale jistě takhle hospoda umírá no je pravda že to tady začínalo zase žít,hlavně jak se probírala hovna Editováno: 29. Říjen 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 hele snad zítra mě dojdou ty loga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 no je pravda že to tady začínalo zase žít,hlavně jak se probírala hovna to je pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 to je pravda no a kolik máš už dnes ohodnocenejch fotek?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 hele snad zítra mě dojdou ty loga ok, máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 no a kolik máš už dnes ohodnocenejch fotek?? v úterý jsem byl za kámošem v práci, tak jsme na to koukali a pár i ohodnotili :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 v úterý jsem byl za kámošem v práci, tak jsme na to koukali a pár i ohodnotili :smich: jen pár??? jsme ti s Jirkou říkali že aspoň 50 musíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.