Říjen 28, 200915 r Joo už hodku a pul. To je tím zakládáním dalších hospod měla by bejt jedna a hotovo.Pak se chodí do každy po dvou třech, a je všude mrtvo.
Říjen 28, 200915 r tak at to to uteče v klidu ja mam volno jdu až v patek na noc......no něco na tom je cos napsal holt nezbejva než ty hospody prolejzat :-)))
Říjen 28, 200915 r Tak to se v pátek uvidíme,taky mám noční. Žadný prolejzání nebude,nevým co bych lez třeba do moravsky hospody atd,když jsem ze západu čech.Nedávno se tu probyral hospodskej srazík,třeba i v zimě a najednou se chlastá jinde.
Říjen 28, 200915 r jj to jo snad budu mit klidnou a ne jako poslední dobou :-( ... z plánování srazů sem vyrost planuješ - plánuješ a pak ti den před tim polovina lidí řekně že najednou nemůže
Říjen 28, 200915 r jj to jo snad budu mit klidnou a ne jako poslední dobou Jo to znám mooooc dobře.Nejhorší je klid ze začátku šichty a pak po pulnoci frmol.
Říjen 29, 200915 r Tak ja te budu doplnovat, no jinak uz jsem teda zamluvil nova kola v sobotu se snad prodaji ty moje stavajici
Říjen 29, 200915 r Tak ja te budu doplnovat, no jinak uz jsem teda zamluvil nova kola v sobotu se snad prodaji ty moje stavajici bereš ty od piškota?
Říjen 29, 200915 r koukám, že pomalu ale jistě takhle hospoda umírá no je pravda že to tady začínalo zase žít,hlavně jak se probírala hovna Upraveno Říjen 29, 200915 r od spineshank
Říjen 29, 200915 r no je pravda že to tady začínalo zase žít,hlavně jak se probírala hovna to je pravda
Říjen 29, 200915 r no a kolik máš už dnes ohodnocenejch fotek?? v úterý jsem byl za kámošem v práci, tak jsme na to koukali a pár i ohodnotili :smich:
Říjen 29, 200915 r v úterý jsem byl za kámošem v práci, tak jsme na to koukali a pár i ohodnotili :smich: jen pár??? jsme ti s Jirkou říkali že aspoň 50 musíš
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.