spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 ještě jedna věc,než přijdu tak ať máš aspoň 50 fotek ohodnocenejch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 Nazdárek hospodo,tááák copák sme dělaly když tu Vlastík nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 dobrý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 a hle Ondra, že tys tam měl opravdu přibalenou tu nafukovací pannu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 to ne,jsem si maloval s malou,pak chystal večeři a teď ukládal ke spánku takže mám čas až teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 takže vzornej tatínek, tak to má bejt A co ti přišlo ještě zajímavýho, že to byla taková krabice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 to ne,jsem si maloval s malou,pak chystal večeři a teď ukládal ke spánku takže mám čas až teď Tak to mne čeká zejtra,máma vyráží večer do šumu tak budu hlídací a uspávací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 no moje polovička je na večeři s kolegyněmi a šéfovou co má narozeniny,takže jsem musel obstarat tyto povinosti,ale nic co by chlap nezvládl,že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 no moje polovička je na večeři s kolegyněmi a šéfovou co má narozeniny,takže jsem musel obstarat tyto povinosti,ale nic co by chlap nezvládl,že?? Jasňačka jenom ty naše si myslí,že ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 uvažuji nad new PC kvůli MW2 možná,co bys navrhnul jako slušnej PC?? Záleží kolik chceš zainvestovat .. napiš mi jaký máš komponenty a poradim ti co by chtělo dokoupit či vyměnit ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Dobre rano:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Dobré ráno, já si teď jdu dát projížďku do Šluknova, né že by se mo chtělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Dobré ráno, já si teď jdu dát projížďku do Šluknova, né že by se mo chtělo a co tam bude delat ? No jinak jsem koukal ze jste to tady docela pekne rozjeli vcera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 musel jsem k dědovi, nešel mu satelit a on se v tom nevyzná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 (editace) Čus lamy.......týden jsem tu nebyl..co nového..... Tomasi, dorazila druhá zásilka????? Editováno: 1. Listopad 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Čus lamy.......týden jsem tu nebyl..co nového.. Tak nějak nic akorád nás sem chodí čím dál míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 čau lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 čau lidi Čauky tak jakej byl víkend,makací nebo flákací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 (editace) já jsem student, tak jsem udělal nějaký ty seminárky a pak flákárna Editováno: 1. Listopad 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Dobre rano vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Čus lamy.......týden jsem tu nebyl..co nového.....Tomasi, dorazila druhá zásilka????? Maro dorazila moc dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Tak jak je na severu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 před chvílí jsem vstával, takže zatím dobře ale venku prší A co u tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Tady je to dobry neprsi,ale hrozna zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.