Říjen 30, 200915 r to ne,jsem si maloval s malou,pak chystal večeři a teď ukládal ke spánku takže mám čas až teď
Říjen 30, 200915 r takže vzornej tatínek, tak to má bejt A co ti přišlo ještě zajímavýho, že to byla taková krabice?
Říjen 30, 200915 r to ne,jsem si maloval s malou,pak chystal večeři a teď ukládal ke spánku takže mám čas až teď Tak to mne čeká zejtra,máma vyráží večer do šumu tak budu hlídací a uspávací.
Říjen 30, 200915 r no moje polovička je na večeři s kolegyněmi a šéfovou co má narozeniny,takže jsem musel obstarat tyto povinosti,ale nic co by chlap nezvládl,že??
Říjen 30, 200915 r no moje polovička je na večeři s kolegyněmi a šéfovou co má narozeniny,takže jsem musel obstarat tyto povinosti,ale nic co by chlap nezvládl,že?? Jasňačka jenom ty naše si myslí,že ne.
Říjen 30, 200915 r uvažuji nad new PC kvůli MW2 možná,co bys navrhnul jako slušnej PC?? Záleží kolik chceš zainvestovat .. napiš mi jaký máš komponenty a poradim ti co by chtělo dokoupit či vyměnit ok?
Listopad 1, 200915 r Dobré ráno, já si teď jdu dát projížďku do Šluknova, né že by se mo chtělo a co tam bude delat ? No jinak jsem koukal ze jste to tady docela pekne rozjeli vcera
Listopad 1, 200915 r Autor Čus lamy.......týden jsem tu nebyl..co nového..... Tomasi, dorazila druhá zásilka????? Upraveno Listopad 1, 200915 r od Marek
Listopad 1, 200915 r Čus lamy.......týden jsem tu nebyl..co nového.. Tak nějak nic akorád nás sem chodí čím dál míň.
Listopad 1, 200915 r já jsem student, tak jsem udělal nějaký ty seminárky a pak flákárna Upraveno Listopad 1, 200915 r od baris
Listopad 2, 200915 r Čus lamy.......týden jsem tu nebyl..co nového.....Tomasi, dorazila druhá zásilka????? Maro dorazila moc dekuju
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.