Listopad 2, 200915 r Teď jsem tady četl první zkušenosti s devilama Jak jsem je chtel tak uz jsem od nich taky ustoupil
Listopad 2, 200915 r Asi tak vem si hlavne ze ty devil eyes bude mit kazdy na vsem stejne jak je to s angelama
Listopad 2, 200915 r Asi tak vem si hlavne ze ty devil eyes bude mit kazdy na vsem stejne jak je to s angelama jj, já jsem dřív AE chtěl, ale má je každej a teď už bych volil kvalitu v podobě xenů Upraveno Listopad 2, 200915 r od baris
Listopad 2, 200915 r jj, já jsem dřív AE chtěl, ale má je každej a teď už bych volil kvalitu v podobě xenů koukám že se začínáš učit vávro ... já je nikdy nechtěl... origo jsou origo.. podívej se na můj avatar jak to čumáču sluší
Listopad 2, 200915 r nebo myslíš kémo že bych byl čupr trůpr boreček ? .) Tak jooo jdu to tam strčit ... dík kéémo
Listopad 2, 200915 r ahoj dal bych si jednu studenou desitku diky k veci devily jsem zavrhl koupil to znamej a od ty doby na to nadava a uz je prodava rikal nahovno provedeni! takze pujdu zrejme taky do xenonu, uz je shanim naky bazar, kdyby nekdo vedel dejte mi vedet :-D platimhotove a dojedu skoro kamkoliv jinak super forum, musim pochvalit a jsem moc rad ze jsem clenem. Uz moji Fabinku zlepsuju v ruznych vecech podle fora.. prostě špica
Listopad 2, 200915 r Ahoj hospodo Vlasto, dnes se tu moc nekecalo wejw: koukni tady do bazaru, občas se tam něco objeví
Listopad 2, 200915 r Baris koukam a netrpelive vyhlizim az se nejaky objevi, ale porad nic. nj ale kdo si pocka ten se docka. tedka zarizuju hudbu radio atd. samozrejme podle tohoto skveleho fora
Listopad 2, 200915 r hehe diky jj auticko mam od 10.10.09 :-) super kara nedam na ni dopustit predtim sem mel taky skodovku, ale Felicii , avsak na toto skvele forum jsem narazil az ted, koukam podle avataru mas taky pekny zihadlo docela veliky
Listopad 2, 200915 r pár jsem jich tam viděl, ale asi už budou zas pryč, jdou celkem na dračku Tak ať ti autíčku pěkně slouží
Listopad 2, 200915 r Když dám na normalní nesníženou FI kolečka z FRS,jak bude autí vysoko a jak to vypadá s dírou v nadkolí,teď mám 185/60/14 a jsem spokojenej oproti 165/70/14 je autí celkově níž k zemi.Ty bílý kolečka z FRS co jsou v bazaru mi nějak nedaj spát. Bude to nevzhledná koza nebo nee.
Listopad 2, 200915 r Vlasto koukni se na fábku Tomáše, ten je tam měl a snížený to nemá ( jeho nick je Tomas86)
Listopad 2, 200915 r baris: diky , bohuzel nejsou tam zadny tedka jestli jsem spatne nehledal. ale nevadí, počkam si.. nekdo koupi angely nebo devily a nabidne xenony, ikdyz by to byl blazen prejit z xenonu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.