Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Teď jsem tady četl první zkušenosti s devilama Jak jsem je chtel tak uz jsem od nich taky ustoupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 já když jiný světla, tak origo xeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Asi tak vem si hlavne ze ty devil eyes bude mit kazdy na vsem stejne jak je to s angelama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 (editace) Asi tak vem si hlavne ze ty devil eyes bude mit kazdy na vsem stejne jak je to s angelama jj, já jsem dřív AE chtěl, ale má je každej a teď už bych volil kvalitu v podobě xenů Editováno: 2. Listopad 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 jj, já jsem dřív AE chtěl, ale má je každej a teď už bych volil kvalitu v podobě xenů koukám že se začínáš učit vávro ... já je nikdy nechtěl... origo jsou origo.. podívej se na můj avatar jak to čumáču sluší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 jojo taky bych si je nechal líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 No nic chlapy ja mizim tak zase zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 tak čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Ja chci taky Xeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 pic tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 pic tome vždyť tam máš čočky ne?... tak tam vraž hidku :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 vždyť tam máš čočky ne?... tak tam vraž hidku :smich: nejsem barbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 nebo myslíš kémo že bych byl čupr trůpr boreček ? .) Tak jooo jdu to tam strčit ... dík kéémo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Ondro dneska máš ÁČKO !!!! to si nasloužíš !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Brej večír je tu někdo nebo jste se vykecaly přes den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 ahoj dal bych si jednu studenou desitku diky k veci devily jsem zavrhl koupil to znamej a od ty doby na to nadava a uz je prodava rikal nahovno provedeni! takze pujdu zrejme taky do xenonu, uz je shanim naky bazar, kdyby nekdo vedel dejte mi vedet :-D platimhotove a dojedu skoro kamkoliv jinak super forum, musim pochvalit a jsem moc rad ze jsem clenem. Uz moji Fabinku zlepsuju v ruznych vecech podle fora.. prostě špica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Ahoj hospodo Vlasto, dnes se tu moc nekecalo wejw: koukni tady do bazaru, občas se tam něco objeví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Baris koukam a netrpelive vyhlizim az se nejaky objevi, ale porad nic. nj ale kdo si pocka ten se docka. tedka zarizuju hudbu radio atd. samozrejme podle tohoto skveleho fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 wejw: zdar novému návštěvníku restaurace ...další naftovej smraďoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 hehe diky jj auticko mam od 10.10.09 :-) super kara nedam na ni dopustit predtim sem mel taky skodovku, ale Felicii , avsak na toto skvele forum jsem narazil az ted, koukam podle avataru mas taky pekny zihadlo docela veliky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 pár jsem jich tam viděl, ale asi už budou zas pryč, jdou celkem na dračku Tak ať ti autíčku pěkně slouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Když dám na normalní nesníženou FI kolečka z FRS,jak bude autí vysoko a jak to vypadá s dírou v nadkolí,teď mám 185/60/14 a jsem spokojenej oproti 165/70/14 je autí celkově níž k zemi.Ty bílý kolečka z FRS co jsou v bazaru mi nějak nedaj spát. Bude to nevzhledná koza nebo nee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Vlasto koukni se na fábku Tomáše, ten je tam měl a snížený to nemá ( jeho nick je Tomas86) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 imho ty bílý jsou fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 baris: diky , bohuzel nejsou tam zadny tedka jestli jsem spatne nehledal. ale nevadí, počkam si.. nekdo koupi angely nebo devily a nabidne xenony, ikdyz by to byl blazen prejit z xenonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.