Listopad 3, 200915 r Autor a hele smraďoch s dízlem ..hele a neměl bys mít červený jen to Í Upraveno Listopad 3, 200915 r od Marek
Listopad 3, 200915 r mááááám ! 1.9 tdi 74 kw !! koukal sem se dozadu na logo a do motoru na logo vse souhlasi nezkousej to :-D ale ses dobrej nahlodal si me :-D
Listopad 3, 200915 r Autor mááááám ! 1.9 tdi 74 kw !! koukal sem se dozadu na logo a do motoru na logo vse souhlasi nezkousej to :-D ale ses dobrej nahlodal si me :-D mám to v podpisu
Listopad 3, 200915 r mas recht ze nikdy nevis, ale verim ze mam tu karu co jsem chtel ;-) super motor , na jare jeste chip at to ma 96 KW :-)
Listopad 4, 200915 r Dobre rano vsem No koukam ze ste chlapce na hlodali no jasne ze to ma dobre cervene DI jelikoz uz to je PD
Listopad 4, 200915 r no tady je krásně,vůbec žádnej sníh,teplo slunce svítí... hmmm čím to bude, že ti to nevěřím
Listopad 4, 200915 r Ze zapadu hlásím déšť,plískanice bahno no zkrátka humus. Jinak Všem Bré ráno. Včera jsem pořídil fabulce takovou malou belbost na zimu.
Listopad 4, 200915 r Ahoj Vlasto, tak u nás je uplně stejně. Taky jsem na to koukal, jakej na to máte názor? Je do dobrá věc?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.