baris Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 jj tohle je nejhorší počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 zdravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 (editace) a hele smraďoch s dízlem ..hele a neměl bys mít červený jen to Í Editováno: 3. Listopad 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 nééé myslim že nemel ! ? kurna mam to dobre ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 a nemáááááááááááááš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Tak Tomáš má taky červený DI, tak to může mít dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 mááááám ! 1.9 tdi 74 kw !! koukal sem se dozadu na logo a do motoru na logo vse souhlasi nezkousej to :-D ale ses dobrej nahlodal si me :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 vim co ´jsem si koupil :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 ale jistej sis nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 mááááám ! 1.9 tdi 74 kw !! koukal sem se dozadu na logo a do motoru na logo vse souhlasi nezkousej to :-D ale ses dobrej nahlodal si me :-D mám to v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 vim co ´jsem si koupil :-D TAK TO NEVÍŠ NIKDY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 mas recht ze nikdy nevis, ale verim ze mam tu karu co jsem chtel ;-) super motor , na jare jeste chip at to ma 96 KW :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Dobre rano vsem No koukam ze ste chlapce na hlodali no jasne ze to ma dobre cervene DI jelikoz uz to je PD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Dobré ráno Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Tak co noveho na severu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Na severu prší a mě se nechtělo vubec vstávat A co v Praze? Je tam blaze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 no tady je krásně,vůbec žádnej sníh,teplo slunce svítí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 no tady je krásně,vůbec žádnej sníh,teplo slunce svítí... hmmm čím to bude, že ti to nevěřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Ja od nejake doby taky ne co se tyka pocasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 no máte pravdu všude bílé sračky,hnus toto počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Ondro já to tušil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Ja chci taky bile sracky tady jen prsi a Ondro uz jsi v pohode? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Ze zapadu hlásím déšť,plískanice bahno no zkrátka humus. Jinak Všem Bré ráno. Včera jsem pořídil fabulce takovou malou belbost na zimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Ahoj Vlasto, tak u nás je uplně stejně. Taky jsem na to koukal, jakej na to máte názor? Je do dobrá věc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.