Marek Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 to je po tom smažáku......juen stačí hodně pít a nesmíš se nacpat zase něčím podobným..hlavně ne mastný...a uzeniny..a uvidíš bude to dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 tak je to asi z Tebe :) Já myslim že to má z tebe , jak jí o tobě vyprávim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 jsem rád že se o mě hovoří :) ..budu dlouho živ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 ja bych to tak černě neviděl ,.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 no co si mám vybrat ... Mě to je jedno ... hlavně ať jí je dobře možná jí vyléčí pohled na ty"naše" stránky :smich: ohodnotí pár foteček a už jí nic nerozháže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 stejně je to krásné, jak si o mě třeba večer v posteli povídáte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Tak jse vede Marku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 jirko uz ti nekdo napsal kvuli tomu podpisu tady na SH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Dneska moc prace nejak nestiham,ale do obeda vse bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 jirko uz ti nekdo napsal kvuli tomu podpisu tady na SH copak nachytal jsi se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 stejně je to krásné, jak si o mě třeba večer v posteli povídáte No jasne .. no ... Ona treba rika , ty si debil! a já rikam: ja?? Co teprve Mára Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Tak jse vede Marku? dobrý, zítra už musím do práce....máme tam dvoudenní recertifikační audit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 jirko uz ti nekdo napsal kvuli tomu podpisu tady na SH Nikdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 (editace) No jasne .. no ... Ona treba rika , ty si debil! a já rikam: ja?? Co teprve Mára no vidíš....jak mě máš zapsanýho v paměti na RAMce Editováno: 4. Listopad 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 No jasne .. no ... Ona treba rika , ty si debil! a já rikam: ja?? Co teprve Mára Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 (editace) copak nachytal jsi se nenachytal ja se umim takovym vecem vyhnout Editováno: 4. Listopad 2009, autor: Tomas86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 dobrý, zítra už musím do práce....máme tam dvoudenní recertifikační audit tak to bude asi peknej zahul vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 kecáš...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 tak to bude asi peknej zahul vid hele chlebíčky..pití..oběd a bude to bez ztráty kytičky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 V cem kecam nebo kdo zas? Ja jsem se opravdu nenachytal , pravym talcitkem kliknes na odkaz a das vlastnosti a vidis kam te to smeruje musis byt trosku vychcany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 hele chlebíčky..pití..oběd a bude to bez ztráty kytičky.... Tak to u nas audity probihaji uplne jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Taky jsem na to koukal, jakej na to máte názor? Je do dobrá věc? To ukáže čas,táta to už má druhou zimu a je stím spokojenej,zatím ještě nebyla taková zima abych zjistil jestli se to dřív ohřeje,jezdím 10km do práce tak bych rychlejší nástup topení uvítal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 (editace) já to taky znám.....nejsem mladý ucho a hlavně znám trochu Jirku.... Editováno: 4. Listopad 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 já to taky znám.....nejsem mladý ucho a hlavně znám trochu Jirku.... jen aby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 tak já už mám na rozdíl od Tebe mladíku nějaký zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.