Listopad 4, 200915 r Autor to je po tom smažáku......juen stačí hodně pít a nesmíš se nacpat zase něčím podobným..hlavně ne mastný...a uzeniny..a uvidíš bude to dobrý
Listopad 4, 200915 r no co si mám vybrat ... Mě to je jedno ... hlavně ať jí je dobře možná jí vyléčí pohled na ty"naše" stránky :smich: ohodnotí pár foteček a už jí nic nerozháže
Listopad 4, 200915 r Autor jirko uz ti nekdo napsal kvuli tomu podpisu tady na SH copak nachytal jsi se
Listopad 4, 200915 r stejně je to krásné, jak si o mě třeba večer v posteli povídáte No jasne .. no ... Ona treba rika , ty si debil! a já rikam: ja?? Co teprve Mára
Listopad 4, 200915 r Autor Tak jse vede Marku? dobrý, zítra už musím do práce....máme tam dvoudenní recertifikační audit
Listopad 4, 200915 r Autor No jasne .. no ... Ona treba rika , ty si debil! a já rikam: ja?? Co teprve Mára no vidíš....jak mě máš zapsanýho v paměti na RAMce Upraveno Listopad 4, 200915 r od Marek
Listopad 4, 200915 r No jasne .. no ... Ona treba rika , ty si debil! a já rikam: ja?? Co teprve Mára
Listopad 4, 200915 r copak nachytal jsi se nenachytal ja se umim takovym vecem vyhnout Upraveno Listopad 4, 200915 r od Tomas86
Listopad 4, 200915 r dobrý, zítra už musím do práce....máme tam dvoudenní recertifikační audit tak to bude asi peknej zahul vid
Listopad 4, 200915 r Autor tak to bude asi peknej zahul vid hele chlebíčky..pití..oběd a bude to bez ztráty kytičky....
Listopad 4, 200915 r V cem kecam nebo kdo zas? Ja jsem se opravdu nenachytal , pravym talcitkem kliknes na odkaz a das vlastnosti a vidis kam te to smeruje musis byt trosku vychcany
Listopad 4, 200915 r hele chlebíčky..pití..oběd a bude to bez ztráty kytičky.... Tak to u nas audity probihaji uplne jinak
Listopad 4, 200915 r Taky jsem na to koukal, jakej na to máte názor? Je do dobrá věc? To ukáže čas,táta to už má druhou zimu a je stím spokojenej,zatím ještě nebyla taková zima abych zjistil jestli se to dřív ohřeje,jezdím 10km do práce tak bych rychlejší nástup topení uvítal.
Listopad 4, 200915 r Autor já to taky znám.....nejsem mladý ucho a hlavně znám trochu Jirku.... Upraveno Listopad 4, 200915 r od Marek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.