Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

banan stavi ( a muzes prestat brat ty modry pilulky ) .)))

Upraveno od Evers

Nejlíp staví coco cola,třetinka a je klid,taky jsem si musel dnes jednu naordinovat,neb jsem měl včera po 14dnech tři pivečka a dnes to nejni tak nějak ono.

Hodně ale záleži co ma zastavit nebo postavit :p

Upraveno od Vlasta

tak jsem to vyřešil jabkama a suchým tmavým pečivem,tak uvidíme

tak kdyby to náhodou šlo ven, tak stačí upíct a máš jablečnej závin lol lol

Banan je na ridky sperma , rivala trener lol nevim co je na tom pravdy ja s timto problem nemam

No fuj :ble

Pan je asi labuznik :)

á pán je gurmán a vyzná se :palec2: ti ještě pak můžu teplej kousek té bublaniny poslat na ochutnání :smich:

No fuj :ble

copak?nemáš rád jablečnej závin :smich:

á pán je gurmán a vyzná se :palec2: ti ještě pak můžu teplej kousek té bublaniny poslat na ochutnání :smich:

hmmm bublaninka :smich: tak se budu těšit na voňavoučký balíček lol lol

Chlapi porad mi vrta hlavou jedna vec, ja vim ze mi reknete ze se asi nudim nebo vymyslim kravoviny, ale tata bude davat pryc svoji Octacii 1.6 MPI 55KW

kupoval ji novou je to rok 11/2000 (jeden z prvnich v ČR co mel koktu po face) je to Classic tedy jeden airbag a servo, jinak nic vse manual bez klimy a bez centralu, pal pc nema nic, no ma to kazdy rok servis skoda, najeto to ma jen 60tis KM!!! Cervena barva rally a myslel jsem a ze bych do ni dodelal druhy airbag, komplet interier, klimu dodelat, vse do elektriky a taky maxi-dot, jen jak jsem to pocital tak cena je asi individualni, protoze nevim kdo by treba klimu nebo airbag dodelaval, ale vim ze to je asi mrtvy projekt toto a zustanu u fabky :)

copak?nemáš rád jablečnej závin :smich:

Ja mam rad orechovy s javorovym sirupem :)

Tome, myslím že to nemá cenu, zůstal bych u fábky

Ja mam rad orechovy s javorovym sirupem :)

Tak sirup by ti Ondra k tomu taky dal, ale nevím jestli javorový lol lol

To jsou takovy ty zaviny jak prodavaji v Tchibu ke kaficku :)

Tome, myslím že to nemá cenu, zůstal bych u fábky

JJ zustanu u ni a hlavne ty prace i kdyz ta mi nevadi ale toho casu moc neni a jezdit potrebuju :(

JJ zustanu u ni a hlavne ty prace i kdyz ta mi nevadi ale toho casu moc neni a jezdit potrebuju :(

takhle to celý překopávat, to by bylo na zabití ;)

takhle to celý překopávat, to by bylo na zabití ;)

Tak me by to bavilo nechal bych udelat maxidot, vse do el, climatronic nebo jen manulani klimu, druhy airbag, interier elegance nebo RS/L&K, nejaky podvozek RS kola, no prace az az :) i kdyz jako projekt by to bylo zajimavy, ale ten cas hlavne :(a pripadne lidi na nektery veci :(

Chlapi porad mi vrta hlavou jedna vec, ja vim ze mi reknete ze se asi nudim nebo vymyslim kravoviny, ale tata bude davat pryc svoji Octacii 1.6 MPI 55KW

kupoval ji novou je to rok 11/2000 (jeden z prvnich v ČR co mel koktu po face) je to Classic tedy jeden airbag a servo, jinak nic vse manual bez klimy a bez centralu, pal pc nema nic, no ma to kazdy rok servis skoda, najeto to ma jen 60tis KM!!! Cervena barva rally a myslel jsem a ze bych do ni dodelal druhy airbag, komplet interier, klimu dodelat, vse do elektriky a taky maxi-dot, jen jak jsem to pocital tak cena je asi individualni, protoze nevim kdo by treba klimu nebo airbag dodelaval, ale vim ze to je asi mrtvy projekt toto a zustanu u fabky :)

můj názor je ten že to bude běh na hodně dlouhou trať.....nešel bych do toho

Tak mě by to taky bavilo, ale právě ten čas a glavně peníze! :feve:

no sirup bych taky měl,jen nevím jestli by ti nevadilo že by nebyl javorový ale byl by žaludový :palec2:;):smich: :smich:

no sirup bych taky měl,jen nevím jestli by ti nevadilo že by nebyl javorový ale byl by žaludový :palec2:;):smich: :smich:

Ten jsem přesně myslel :smich: :smich: :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.