Listopad 4, 200915 r banan stavi ( a muzes prestat brat ty modry pilulky ) .))) Upraveno Listopad 4, 200915 r od Evers
Listopad 4, 200915 r Nejlíp staví coco cola,třetinka a je klid,taky jsem si musel dnes jednu naordinovat,neb jsem měl včera po 14dnech tři pivečka a dnes to nejni tak nějak ono.
Listopad 4, 200915 r banan stavi ( a muzes prestat brat ty modry pilulky ) .))) Hodně ale záleži co ma zastavit nebo postavit Upraveno Listopad 4, 200915 r od Vlasta
Listopad 4, 200915 r banan stavi ( a muzes prestat brat ty modry pilulky ) .))) Banan je na ridky sperma , rivala trener nevim co je na tom pravdy ja s timto problem nemam
Listopad 4, 200915 r tak kdyby to náhodou šlo ven, tak stačí upíct a máš jablečnej závin lol Pan je asi labuznik
Listopad 4, 200915 r tak kdyby to náhodou šlo ven, tak stačí upíct a máš jablečnej závin lol á pán je gurmán a vyzná se ti ještě pak můžu teplej kousek té bublaniny poslat na ochutnání
Listopad 4, 200915 r á pán je gurmán a vyzná se ti ještě pak můžu teplej kousek té bublaniny poslat na ochutnání hmmm bublaninka tak se budu těšit na voňavoučký balíček lol
Listopad 4, 200915 r Chlapi porad mi vrta hlavou jedna vec, ja vim ze mi reknete ze se asi nudim nebo vymyslim kravoviny, ale tata bude davat pryc svoji Octacii 1.6 MPI 55KW kupoval ji novou je to rok 11/2000 (jeden z prvnich v ČR co mel koktu po face) je to Classic tedy jeden airbag a servo, jinak nic vse manual bez klimy a bez centralu, pal pc nema nic, no ma to kazdy rok servis skoda, najeto to ma jen 60tis KM!!! Cervena barva rally a myslel jsem a ze bych do ni dodelal druhy airbag, komplet interier, klimu dodelat, vse do elektriky a taky maxi-dot, jen jak jsem to pocital tak cena je asi individualni, protoze nevim kdo by treba klimu nebo airbag dodelaval, ale vim ze to je asi mrtvy projekt toto a zustanu u fabky
Listopad 4, 200915 r Ja mam rad orechovy s javorovym sirupem Tak sirup by ti Ondra k tomu taky dal, ale nevím jestli javorový lol
Listopad 4, 200915 r Tak sirup by ti Ondra k tomu taky dal, ale nevím jestli javorový lol To jsou takovy ty zaviny jak prodavaji v Tchibu ke kaficku
Listopad 4, 200915 r Tome, myslím že to nemá cenu, zůstal bych u fábky JJ zustanu u ni a hlavne ty prace i kdyz ta mi nevadi ale toho casu moc neni a jezdit potrebuju
Listopad 4, 200915 r JJ zustanu u ni a hlavne ty prace i kdyz ta mi nevadi ale toho casu moc neni a jezdit potrebuju takhle to celý překopávat, to by bylo na zabití
Listopad 4, 200915 r takhle to celý překopávat, to by bylo na zabití Tak me by to bavilo nechal bych udelat maxidot, vse do el, climatronic nebo jen manulani klimu, druhy airbag, interier elegance nebo RS/L&K, nejaky podvozek RS kola, no prace az az i kdyz jako projekt by to bylo zajimavy, ale ten cas hlavne :(a pripadne lidi na nektery veci
Listopad 4, 200915 r Chlapi porad mi vrta hlavou jedna vec, ja vim ze mi reknete ze se asi nudim nebo vymyslim kravoviny, ale tata bude davat pryc svoji Octacii 1.6 MPI 55KW kupoval ji novou je to rok 11/2000 (jeden z prvnich v ČR co mel koktu po face) je to Classic tedy jeden airbag a servo, jinak nic vse manual bez klimy a bez centralu, pal pc nema nic, no ma to kazdy rok servis skoda, najeto to ma jen 60tis KM!!! Cervena barva rally a myslel jsem a ze bych do ni dodelal druhy airbag, komplet interier, klimu dodelat, vse do elektriky a taky maxi-dot, jen jak jsem to pocital tak cena je asi individualni, protoze nevim kdo by treba klimu nebo airbag dodelaval, ale vim ze to je asi mrtvy projekt toto a zustanu u fabky můj názor je ten že to bude běh na hodně dlouhou trať.....nešel bych do toho
Listopad 4, 200915 r Tak sirup by ti Ondra k tomu taky dal, ale nevím jestli javorový lol no sirup bych taky měl,jen nevím jestli by ti nevadilo že by nebyl javorový ale byl by žaludový :smich:
Listopad 4, 200915 r hehe Ondro todle je hodne ívl seriál http://iserialy.sk/metalocalypse/ .))) hmm tak to vůbec neznám,říkáš že je to prdel...
Listopad 4, 200915 r no sirup bych taky měl,jen nevím jestli by ti nevadilo že by nebyl javorový ale byl by žaludový :smich: Ten jsem přesně myslel :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.