Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 (editace) banan stavi ( a muzes prestat brat ty modry pilulky ) .))) Editováno: 4. Listopad 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Nejlíp staví coco cola,třetinka a je klid,taky jsem si musel dnes jednu naordinovat,neb jsem měl včera po 14dnech tři pivečka a dnes to nejni tak nějak ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 (editace) banan stavi ( a muzes prestat brat ty modry pilulky ) .))) Hodně ale záleži co ma zastavit nebo postavit Editováno: 4. Listopad 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 tak jsem to vyřešil jabkama a suchým tmavým pečivem,tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 tak kdyby to náhodou šlo ven, tak stačí upíct a máš jablečnej závin lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 banan stavi ( a muzes prestat brat ty modry pilulky ) .))) Banan je na ridky sperma , rivala trener nevim co je na tom pravdy ja s timto problem nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 tak kdyby to náhodou šlo ven, tak stačí upíct a máš jablečnej závin lol No fuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 tak kdyby to náhodou šlo ven, tak stačí upíct a máš jablečnej závin lol Pan je asi labuznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 tak kdyby to náhodou šlo ven, tak stačí upíct a máš jablečnej závin lol á pán je gurmán a vyzná se ti ještě pak můžu teplej kousek té bublaniny poslat na ochutnání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 No fuj copak?nemáš rád jablečnej závin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 á pán je gurmán a vyzná se ti ještě pak můžu teplej kousek té bublaniny poslat na ochutnání hmmm bublaninka tak se budu těšit na voňavoučký balíček lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Chlapi porad mi vrta hlavou jedna vec, ja vim ze mi reknete ze se asi nudim nebo vymyslim kravoviny, ale tata bude davat pryc svoji Octacii 1.6 MPI 55KW kupoval ji novou je to rok 11/2000 (jeden z prvnich v ČR co mel koktu po face) je to Classic tedy jeden airbag a servo, jinak nic vse manual bez klimy a bez centralu, pal pc nema nic, no ma to kazdy rok servis skoda, najeto to ma jen 60tis KM!!! Cervena barva rally a myslel jsem a ze bych do ni dodelal druhy airbag, komplet interier, klimu dodelat, vse do elektriky a taky maxi-dot, jen jak jsem to pocital tak cena je asi individualni, protoze nevim kdo by treba klimu nebo airbag dodelaval, ale vim ze to je asi mrtvy projekt toto a zustanu u fabky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 copak?nemáš rád jablečnej závin Ja mam rad orechovy s javorovym sirupem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Tome, myslím že to nemá cenu, zůstal bych u fábky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Ja mam rad orechovy s javorovym sirupem Tak sirup by ti Ondra k tomu taky dal, ale nevím jestli javorový lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 hehe Ondro todle je hodne ívl seriál http://iserialy.sk/metalocalypse/ .))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Tak sirup by ti Ondra k tomu taky dal, ale nevím jestli javorový lol To jsou takovy ty zaviny jak prodavaji v Tchibu ke kaficku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Tome, myslím že to nemá cenu, zůstal bych u fábky JJ zustanu u ni a hlavne ty prace i kdyz ta mi nevadi ale toho casu moc neni a jezdit potrebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 JJ zustanu u ni a hlavne ty prace i kdyz ta mi nevadi ale toho casu moc neni a jezdit potrebuju takhle to celý překopávat, to by bylo na zabití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 takhle to celý překopávat, to by bylo na zabití Tak me by to bavilo nechal bych udelat maxidot, vse do el, climatronic nebo jen manulani klimu, druhy airbag, interier elegance nebo RS/L&K, nejaky podvozek RS kola, no prace az az i kdyz jako projekt by to bylo zajimavy, ale ten cas hlavne :(a pripadne lidi na nektery veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Chlapi porad mi vrta hlavou jedna vec, ja vim ze mi reknete ze se asi nudim nebo vymyslim kravoviny, ale tata bude davat pryc svoji Octacii 1.6 MPI 55KW kupoval ji novou je to rok 11/2000 (jeden z prvnich v ČR co mel koktu po face) je to Classic tedy jeden airbag a servo, jinak nic vse manual bez klimy a bez centralu, pal pc nema nic, no ma to kazdy rok servis skoda, najeto to ma jen 60tis KM!!! Cervena barva rally a myslel jsem a ze bych do ni dodelal druhy airbag, komplet interier, klimu dodelat, vse do elektriky a taky maxi-dot, jen jak jsem to pocital tak cena je asi individualni, protoze nevim kdo by treba klimu nebo airbag dodelaval, ale vim ze to je asi mrtvy projekt toto a zustanu u fabky můj názor je ten že to bude běh na hodně dlouhou trať.....nešel bych do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Tak mě by to taky bavilo, ale právě ten čas a glavně peníze! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Tak sirup by ti Ondra k tomu taky dal, ale nevím jestli javorový lol no sirup bych taky měl,jen nevím jestli by ti nevadilo že by nebyl javorový ale byl by žaludový :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 hehe Ondro todle je hodne ívl seriál http://iserialy.sk/metalocalypse/ .))) hmm tak to vůbec neznám,říkáš že je to prdel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 no sirup bych taky měl,jen nevím jestli by ti nevadilo že by nebyl javorový ale byl by žaludový :smich: Ten jsem přesně myslel :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.