Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jirko posloucháš Skunk Anansie??

Covece ani to neznam .. mrknu na to na yt

Covece to uz je na me moc velka poparna ...

TOMAS-Jelikož máš kombíka tak argument o větším kufru octavie je tak trochu zbytečnej,ikdyž ho má OI ještě větší.Nicméně OI se vyrábí od roku 96 a to na podvozku GIII,Fabka ma novou platformu z roku 99.Uvnitř je relativně stejně místa,co si budem povídat Fabka je ve vnitř modernější a hezčí.Dle mého názoru je Fabka modernější ikdyž menší auto,Fabku kombi za OI bych nevyměnil za OII to je jiná.Navíc konkrétně u Tvého auta je motor vykonější a modernější než 1,6/55kw.

Upraveno od Vlasta

Covece ani to neznam .. mrknu na to na yt

ty neznáš SA :kuk: spěvačka SKIN moc hudba a hlas,teď se dali po 8 letech opět dohromady a vydali best of s 3 new songama,chceš??? ;)

no nic, já mizím, večer se tu ukážu čus

a co to je? kde to je? O čem to je? :smich: Německy neumím :smich:

Nejvetsi udalsot v Evrope co se tyka tuningu upravcu auta tak vubec vse kolem aut :)

Covece na me je to moc mekke ... ja mam dneska depresy :) Nalada tak na Cannibal Corpse .)

Tak cao ja asi az zitra dnes vecer opet nestiham :(

Covece to uz je na me moc velka poparna ...

no nevím,já to beru spíš jako rockovější věc

TOMAS-Jelikož máš kombíka tak argument o větším kufru octavie je tak trochu zbytečnej,ikdyž ho má OI ještě větší.Nicméně OI se vyrábí od roku 96 a to na podvozku GIII,Fabka ma novou platformu z roku 99.Uvnitř je relativně stejně místa,co si budem povídat Fabka je ve vnitř modernější a hezčí.Dle mého názoru je Fabka modernější ikdyž menší auto,Fabku kombi za OI bych nevyměnil za OII to je jiná.Navíc konkrétně u Tvého auta je motor vykonější a modernější než 1,6/55kw.

JJ Vlasto to ja vim, zas na druhou stranu octavia Tour jede az dodnes :), ale kvuli mistu to taky neberu, i kdyz oktavka vepredu ma myslim o neco vic mista ale co se tyka sirky, ale tak spis ze to auto mame doma od novoty nic najeto pomalu, ale tak clovek nesmi byt svazan timhle, abych se priznal me se fabka taky libi vic jako spis velkove ze pusoby opticky modernejsim dojmem, tak jsem prave pro si ji nechat jen jsem chtel slyset nazor jinych, ted mam dylema s tema kolama ;):help:

čuss a čekej večer bublaninu lol

Covece na me je to moc mekke ... ja mam dneska depresy :) Nalada tak na Cannibal Corpse .)

takCC moc nemusím,to už je mooc výplach na mě

čuss a čekej večer bublaninu lol

a po bublanine zapite mlekem, cekej poradne poo´s lol:smich:

Todle uz neni takova bida .) Poslouchal jsem nejakou vec - klip v metru to byla totalni poparna......

Ale stejnak mekky .)

tak je to takový klidnější,ale má hlas ze z něj naskakuje husí kůže :palec2: když jí pustím doma na aparatůrce

znáš Scream of the Lambs ?

Upraveno od Evers

znáš Scream of the Lambs ?

asi 2 věci od nich,hlavně tu novou sem viděl v Pomeranči tuším

asi 2 věci od nich,hlavně tu novou sem viděl v Pomeranči tuším

Tak s nima by jsme meli hrat :)) Tak sem zvedavej :)

tak to bude slušnej koncík,dej vedět jaký to bylo

az nekdy v lednu .... tak uvidime e

aha sem myslel teď někdy že to bude,každopádně když třebas dostaneš CD poreferuj

hele co dnes dojdeš?

hele co dnes dojdeš?

Bych mohl vid .. .) jestli neusnu jak dojdu tak snad jooo

já určo na chvíli přijdu,pak asi mrknu na nějakej film

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.