Listopad 4, 200915 r Tak co chlapi , nepojedete nekdo? http://www.essen-motorshow.de/ a co to je? kde to je? O čem to je? Německy neumím
Listopad 4, 200915 r TOMAS-Jelikož máš kombíka tak argument o větším kufru octavie je tak trochu zbytečnej,ikdyž ho má OI ještě větší.Nicméně OI se vyrábí od roku 96 a to na podvozku GIII,Fabka ma novou platformu z roku 99.Uvnitř je relativně stejně místa,co si budem povídat Fabka je ve vnitř modernější a hezčí.Dle mého názoru je Fabka modernější ikdyž menší auto,Fabku kombi za OI bych nevyměnil za OII to je jiná.Navíc konkrétně u Tvého auta je motor vykonější a modernější než 1,6/55kw. Upraveno Listopad 4, 200915 r od Vlasta
Listopad 4, 200915 r Covece ani to neznam .. mrknu na to na yt ty neznáš SA spěvačka SKIN moc hudba a hlas,teď se dali po 8 letech opět dohromady a vydali best of s 3 new songama,chceš???
Listopad 4, 200915 r a co to je? kde to je? O čem to je? Německy neumím Nejvetsi udalsot v Evrope co se tyka tuningu upravcu auta tak vubec vse kolem aut
Listopad 4, 200915 r Covece na me je to moc mekke ... ja mam dneska depresy Nalada tak na Cannibal Corpse .)
Listopad 4, 200915 r no nic, já mizím, večer se tu ukážu čus Tak cao ja asi az zitra dnes vecer opet nestiham
Listopad 4, 200915 r Covece to uz je na me moc velka poparna ... no nevím,já to beru spíš jako rockovější věc
Listopad 4, 200915 r TOMAS-Jelikož máš kombíka tak argument o větším kufru octavie je tak trochu zbytečnej,ikdyž ho má OI ještě větší.Nicméně OI se vyrábí od roku 96 a to na podvozku GIII,Fabka ma novou platformu z roku 99.Uvnitř je relativně stejně místa,co si budem povídat Fabka je ve vnitř modernější a hezčí.Dle mého názoru je Fabka modernější ikdyž menší auto,Fabku kombi za OI bych nevyměnil za OII to je jiná.Navíc konkrétně u Tvého auta je motor vykonější a modernější než 1,6/55kw. JJ Vlasto to ja vim, zas na druhou stranu octavia Tour jede az dodnes , ale kvuli mistu to taky neberu, i kdyz oktavka vepredu ma myslim o neco vic mista ale co se tyka sirky, ale tak spis ze to auto mame doma od novoty nic najeto pomalu, ale tak clovek nesmi byt svazan timhle, abych se priznal me se fabka taky libi vic jako spis velkove ze pusoby opticky modernejsim dojmem, tak jsem prave pro si ji nechat jen jsem chtel slyset nazor jinych, ted mam dylema s tema kolama
Listopad 4, 200915 r Covece na me je to moc mekke ... ja mam dneska depresy Nalada tak na Cannibal Corpse .) takCC moc nemusím,to už je mooc výplach na mě
Listopad 4, 200915 r Todle uz neni takova bida .) Poslouchal jsem nejakou vec - klip v metru to byla totalni poparna...... Ale stejnak mekky .)
Listopad 4, 200915 r tak je to takový klidnější,ale má hlas ze z něj naskakuje husí kůže když jí pustím doma na aparatůrce
Listopad 4, 200915 r znáš Scream of the Lambs ? asi 2 věci od nich,hlavně tu novou sem viděl v Pomeranči tuším
Listopad 4, 200915 r asi 2 věci od nich,hlavně tu novou sem viděl v Pomeranči tuším Tak s nima by jsme meli hrat ) Tak sem zvedavej
Listopad 4, 200915 r aha sem myslel teď někdy že to bude,každopádně když třebas dostaneš CD poreferuj
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.