baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Tak co chlapi , nepojedete nekdo? http://www.essen-motorshow.de/ a co to je? kde to je? O čem to je? Německy neumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Jirko posloucháš Skunk Anansie?? Covece ani to neznam .. mrknu na to na yt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Covece to uz je na me moc velka poparna ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 (editace) TOMAS-Jelikož máš kombíka tak argument o větším kufru octavie je tak trochu zbytečnej,ikdyž ho má OI ještě větší.Nicméně OI se vyrábí od roku 96 a to na podvozku GIII,Fabka ma novou platformu z roku 99.Uvnitř je relativně stejně místa,co si budem povídat Fabka je ve vnitř modernější a hezčí.Dle mého názoru je Fabka modernější ikdyž menší auto,Fabku kombi za OI bych nevyměnil za OII to je jiná.Navíc konkrétně u Tvého auta je motor vykonější a modernější než 1,6/55kw. Editováno: 4. Listopad 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Covece ani to neznam .. mrknu na to na yt ty neznáš SA spěvačka SKIN moc hudba a hlas,teď se dali po 8 letech opět dohromady a vydali best of s 3 new songama,chceš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 no nic, já mizím, večer se tu ukážu čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 a co to je? kde to je? O čem to je? Německy neumím Nejvetsi udalsot v Evrope co se tyka tuningu upravcu auta tak vubec vse kolem aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Covece na me je to moc mekke ... ja mam dneska depresy Nalada tak na Cannibal Corpse .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 no nic, já mizím, večer se tu ukážu čus Tak cao ja asi az zitra dnes vecer opet nestiham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Covece to uz je na me moc velka poparna ... no nevím,já to beru spíš jako rockovější věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 TOMAS-Jelikož máš kombíka tak argument o větším kufru octavie je tak trochu zbytečnej,ikdyž ho má OI ještě větší.Nicméně OI se vyrábí od roku 96 a to na podvozku GIII,Fabka ma novou platformu z roku 99.Uvnitř je relativně stejně místa,co si budem povídat Fabka je ve vnitř modernější a hezčí.Dle mého názoru je Fabka modernější ikdyž menší auto,Fabku kombi za OI bych nevyměnil za OII to je jiná.Navíc konkrétně u Tvého auta je motor vykonější a modernější než 1,6/55kw. JJ Vlasto to ja vim, zas na druhou stranu octavia Tour jede az dodnes , ale kvuli mistu to taky neberu, i kdyz oktavka vepredu ma myslim o neco vic mista ale co se tyka sirky, ale tak spis ze to auto mame doma od novoty nic najeto pomalu, ale tak clovek nesmi byt svazan timhle, abych se priznal me se fabka taky libi vic jako spis velkove ze pusoby opticky modernejsim dojmem, tak jsem prave pro si ji nechat jen jsem chtel slyset nazor jinych, ted mam dylema s tema kolama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 no nic, já mizím, večer se tu ukážu čus čuss a čekej večer bublaninu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Covece na me je to moc mekke ... ja mam dneska depresy Nalada tak na Cannibal Corpse .) takCC moc nemusím,to už je mooc výplach na mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 čuss a čekej večer bublaninu a po bublanine zapite mlekem, cekej poradne poo´s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Todle uz neni takova bida .) Poslouchal jsem nejakou vec - klip v metru to byla totalni poparna...... Ale stejnak mekky .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 tak je to takový klidnější,ale má hlas ze z něj naskakuje husí kůže když jí pustím doma na aparatůrce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 (editace) znáš Scream of the Lambs ? Editováno: 4. Listopad 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 znáš Scream of the Lambs ? asi 2 věci od nich,hlavně tu novou sem viděl v Pomeranči tuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 asi 2 věci od nich,hlavně tu novou sem viděl v Pomeranči tuším Tak s nima by jsme meli hrat ) Tak sem zvedavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 tak to bude slušnej koncík,dej vedět jaký to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 az nekdy v lednu .... tak uvidime e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 aha sem myslel teď někdy že to bude,každopádně když třebas dostaneš CD poreferuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 hele co dnes dojdeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 hele co dnes dojdeš? Bych mohl vid .. .) jestli neusnu jak dojdu tak snad jooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 já určo na chvíli přijdu,pak asi mrknu na nějakej film Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.