Listopad 4, 200915 r Mel sem v planu otevrit si PQcko pustit bednu a vklidexu usnout .) Uvidime jak to dopadne.
Listopad 4, 200915 r Mel sem v planu otevrit si PQcko pustit bednu a vklidexu usnout .) Uvidime jak to dopadne. hele v klídku,odpočiň si a když nedojdeš nic se neděje
Listopad 4, 200915 r Taky se dnes už loučím,teď mám dva dni olno tak v sobotu přes den zdaaaar. Upraveno Listopad 4, 200915 r od Vlasta
Listopad 4, 200915 r NO JASNÉ :-) ty vogo za boha tu nemuzu najit smyslny odkaz na sundani vyplne dveri abych mohl vymenit repro
Listopad 4, 200915 r no turbo zatim ne , jen nejaky trosku lepsi , ale pozit je vtom ze sem tam jaksi nemuzu dostat nechci to nejak ponicit
Listopad 4, 200915 r NO JASNÉ :-) ty vogo za boha tu nemuzu najit smyslny odkaz na sundani vyplne dveri abych mohl vymenit repro Ahoj, sundáš ty vrchní díly madla, tam jsou 2 šrouby, ještě jeden šrou je u předních dveří pod krytkou ovládání oken a myslím že 3 zespoda v tý umělohmotný části tapecu. Pak už stačí jen pořádně škubnout a je venku, drží cca na 8(to nevím přesně) umělohmotnejch čudlíkách. Mě neprask žádný, ale někomu se třeba ulomí, ale ve škodovce je seženeš kolem 4kč za kus Tak snad jsem na nic nezapoměl Upraveno Listopad 4, 200915 r od baris
Listopad 4, 200915 r Ahoj, sundáš ty vrchní díly madla, tam jsou 2 šrouby, ještě jeden šrou je u předních dveří pod krytkou ovládání oken a myslím že 3 zespoda v tý umělohmotný části tapecu. Pak už stačí jen pořádně škubnout a je venku, drží cca na 8(to nevím přesně) umělohmotnejch čudlíkách. Mě neprask žádný, ale někomu se třeba ulomí, ale ve škodovce je seženeš kolem 4kč za kus Tak snad jsem na nic nezapoměl aha tak ten jeden sroub schovanej mi brani taktojo takze rikas skubnout a doufat ze to bude vpohode jo ? :-D diky za rary opisu si to
Listopad 4, 200915 r aha tak ten jeden sroub schovanej mi brani taktojo takze rikas skubnout a doufat ze to bude vpohode jo ? :-D diky za rary opisu si to až budeš mít šrouby venku, tak to chyť za tu spodní přihrádku a škubni. A pamatuj, co nejde silou, jde ještě větší silou Upraveno Listopad 4, 200915 r od baris
Listopad 4, 200915 r u škodovek je to pravda dvojnásob , ty přední jdou celkem lehce, ale když jsem sundaval zadní, tak těm se moc nechtělo, ale nakonec si daly říct
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.