Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Mel sem v planu otevrit si PQcko pustit bednu a vklidexu usnout .) Uvidime jak to dopadne.

Tak chlapi mejste se letim z worku

du dom nez me to zlomi a usnu ...

Mel sem v planu otevrit si PQcko pustit bednu a vklidexu usnout .) Uvidime jak to dopadne.

hele v klídku,odpočiň si a když nedojdeš nic se neděje :)

Tak chlapi mejste se letim z worku

čao

Taky se dnes už loučím,teď mám dva dni olno tak v sobotu přes den zdaaaar.

Upraveno od Vlasta

čuss a čekej večer bublaninu lol

už se těším lol

pic draci

• Autor

a hele tédéíčkář

NO JASNÉ :-) ty vogo za boha tu nemuzu najit smyslny odkaz na sundani vyplne dveri abych mohl vymenit repro :feve:

• Autor

copak budeš dávat nějaký TURBO repráky :)

no turbo zatim ne :p , jen nejaky trosku lepsi , ale pozit je vtom ze sem tam jaksi nemuzu dostat nechci to nejak ponicit

na radio taky cekam mam tam zakladni kazetovy :smich:

• Autor

hezkýýýýýýýýýýýýý kazeťák....to je už rarita :)

nj je auto mam teprve necelej mesic, tak zarizuju vse nove, pracuju na Alpine ;)

• Autor

to tam máš ještě to MS 402, že jo :)

NO JASNÉ :-) ty vogo za boha tu nemuzu najit smyslny odkaz na sundani vyplne dveri abych mohl vymenit repro :feve:

Ahoj, sundáš ty vrchní díly madla, tam jsou 2 šrouby, ještě jeden šrou je u předních dveří pod krytkou ovládání oken a myslím že 3 zespoda v tý umělohmotný části tapecu. Pak už stačí jen pořádně škubnout a je venku, drží cca na 8(to nevím přesně) umělohmotnejch čudlíkách. Mě neprask žádný, ale někomu se třeba ulomí, ale ve škodovce je seženeš kolem 4kč za kus ;) Tak snad jsem na nic nezapoměl :smich:

Upraveno od baris

• Autor

tak a zde máš od opraváře podrobný návod :)

Ahoj, sundáš ty vrchní díly madla, tam jsou 2 šrouby, ještě jeden šrou je u předních dveří pod krytkou ovládání oken a myslím že 3 zespoda v tý umělohmotný části tapecu. Pak už stačí jen pořádně škubnout a je venku, drží cca na 8(to nevím přesně) umělohmotnejch čudlíkách. Mě neprask žádný, ale někomu se třeba ulomí, ale ve škodovce je seženeš kolem 4kč za kus ;) Tak snad jsem na nic nezapoměl :smich:

aha tak ten jeden sroub schovanej mi brani taktojo :D takze rikas skubnout a doufat ze to bude vpohode jo ? :-D diky za rary opisu si to

to tam máš ještě to MS 402, že jo :)

jj zatim jo , ale chci ALPINE CDE-9880R lol:palec2:

aha tak ten jeden sroub schovanej mi brani taktojo :D takze rikas skubnout a doufat ze to bude vpohode jo ? :-D diky za rary opisu si to

až budeš mít šrouby venku, tak to chyť za tu spodní přihrádku a škubni. A pamatuj, co nejde silou, jde ještě větší silou :smich:

Upraveno od baris

:smich:

u škodovek je to pravda dvojnásob :smich: , ty přední jdou celkem lehce, ale když jsem sundaval zadní, tak těm se moc nechtělo, ale nakonec si daly říct lol

mizim čuus a dík

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.