raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 to jo- taky si vzpominam na jednu fernetovou smršt u nas na zabavě.....se znamym sme se trochu předvaděli a najednou kouknu znamej vlahym krokem odchazí mrknu pod stul a tam pěknej koláč ...fuuuj...holt ho trochu ten fernet nakopal :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 kluci nevíte kolik má dávat kabel na válcích odporu??????potřebuji proměřit, jestli mi to dobře dává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 kluci nevíte kolik má dávat kabel na válcích odporu??????potřebuji proměřit, jestli mi to dobře dává netušim... teda ani nevim jakej kabel... ... to se ti pomoh ..vid?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 netušim... teda ani nevim jakej kabel... ... to se ti pomoh ..vid?? kabel co vede na svíčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 aha....no ja ted u sebe nemam auto tak bych to moh změřit až asi během zejtřka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 to by jsi byl hodnej. hodil bych téma do motoru, ale nevím jak nazvat téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Kde jste všichni??? Běháte po nákupech nebo se psychicky připravujete na hokej?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ja se připravuju na noční a na to jestli na hokej budu moc zmizet domu...doufam že nebude nějaka pracovní kalamita a zdrhnu :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ty voe dezertééér nazdar chlapáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 jakej dezerter??místo aby si mě přišel zatknout a odved koukat na hokej na služebnu ....tak to musim dělat takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ahoj Jendo dnes nejdeš cvičit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 jakej dezerter??místo aby si mě přišel zatknout a odved koukat na hokej na služebnu ....tak to musim dělat takhle ráca to máš výtečnou představu...TV na služebně?...a hlavně volnej čas...neblázni zdarec Romane, dneska né, byl jsem včéra a zítra jdu před noční...pěkně mi to teď vychází na obden co ty?....byl, nebo půjdeš bejčit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Já jdu bejčit před hokejem abych náhodou až budu nasranej tak to doma všechno nerozflákal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 to máš recht, takhle se vybiješ a pak už jen mávneš flegmaticky rukou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Přesně tak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ráca to máš výtečnou představu...TV na služebně?...a hlavně volnej čas...neblázni zdarec Romane, dneska né, byl jsem včéra a zítra jdu před noční...pěkně mi to teď vychází na obden co ty?....byl, nebo půjdeš bejčit? když můžete hrat tenis placačkama, při výkonu služby ,tak proč ne koukat na televizi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Jsem tu, já všemi oblíbený taťka:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 tatka šmoula????...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 no na to že makáš, jsi docela ftipnej :-) asi dobře vyspinkanej co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 jj do růžova :-).... a ted děsně mooc dřu :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Bacha orgán.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 áááá náš vůdce je tu, zadr Marku ty voe ráca ty určitě dřeš jak šroub...šroubek...mikrošroubeček jináč plácačkama hrát tenis můžeme, ale na TV se nemůžem ani "nechtěně" mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 oko orgána vás vidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Nazdar náčelníku-plukovníku-generále.....jo raca to je pracant...jestli taky tak hraje hokej......................................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 oko orgána vás vidí no jasně oko není pí.a, oko vidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.