Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

to jo- taky si vzpominam na jednu fernetovou smršt u nas na zabavě.....se znamym sme se trochu předvaděli a najednou kouknu znamej vlahym krokem odchazí mrknu pod stul a tam pěknej koláč ...fuuuj...holt ho trochu ten fernet nakopal :-))))

kluci nevíte kolik má dávat kabel na válcích odporu??????potřebuji proměřit, jestli mi to dobře dává

kluci nevíte kolik má dávat kabel na válcích odporu??????potřebuji proměřit, jestli mi to dobře dává

netušim... teda ani nevim jakej kabel... :smich: ... to se ti pomoh ..vid?? :)

netušim... teda ani nevim jakej kabel... :smich: ... to se ti pomoh ..vid?? :)

kabel co vede na svíčky

aha....no ja ted u sebe nemam auto tak bych to moh změřit až asi během zejtřka

Kde jste všichni??? Běháte po nákupech nebo se psychicky připravujete na hokej?...

ja se připravuju na noční a na to jestli na hokej budu moc zmizet domu...doufam že nebude nějaka pracovní kalamita a zdrhnu :-))))

ty voe dezertééér :kuk::smich: nazdar chlapáci :)

jakej dezerter??místo aby si mě přišel zatknout a odved koukat na hokej na služebnu ....tak to musim dělat takhle

Ahoj Jendo :) dnes nejdeš cvičit?

jakej dezerter??místo aby si mě přišel zatknout a odved koukat na hokej na služebnu ....tak to musim dělat takhle

ráca to máš výtečnou představu...TV na služebně?...a hlavně volnej čas...neblázni :feve:

zdarec Romane, dneska né, byl jsem včéra a zítra jdu před noční...pěkně mi to teď vychází na obden :palec2: co ty?....byl, nebo půjdeš bejčit? ;)

Já jdu bejčit před hokejem abych náhodou až budu nasranej tak to doma všechno nerozflákal :smich:

to máš recht, takhle se vybiješ a pak už jen mávneš flegmaticky rukou :smich::smich:

Přesně tak! :)

ráca to máš výtečnou představu...TV na služebně?...a hlavně volnej čas...neblázni :feve:

zdarec Romane, dneska né, byl jsem včéra a zítra jdu před noční...pěkně mi to teď vychází na obden :palec2: co ty?....byl, nebo půjdeš bejčit? ;)

když můžete hrat tenis placačkama,  při výkonu služby ,tak proč ne koukat na televizi..... :smich::smich::smich::smich:

• Autor

Jsem tu, já všemi oblíbený taťka:-)

tatka šmoula????...... :D

• Autor

no na to že makáš, jsi docela ftipnej :-) asi dobře vyspinkanej co

jj do růžova :-).... a ted děsně mooc dřu :-))))

• Autor

Bacha orgán....

áááá náš vůdce je tu, zadr Marku

ty voe ráca ty určitě dřeš jak šroub...šroubek...mikrošroubeček :smich: jináč plácačkama hrát tenis můžeme, ale na TV se nemůžem ani "nechtěně" mrknout ;)

:ph34r: oko orgána vás vidí :smich:
  • Autor

Nazdar náčelníku-plukovníku-generále.....jo raca to je pracant...jestli taky tak hraje hokej.........................................

• Autor
:ph34r: oko orgána vás vidí :smich:

no jasně oko není pí.a, oko vidí :smich::smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.