Květen 7, 200916 r áááá náš vůdce je tu, zadr Markuty voe ráca ty určitě dřeš jak šroub...šroubek...mikrošroubeček jináč plácačkama hrát tenis můžeme, ale na TV se nemůžem ani "nechtěně" mrknout a to sem chtěl jít k policii.....no ještě že sem nebyl na vojně a nevzali mě....
Květen 7, 200916 r Ty woé raca nebyl na vojně......chcípák :-) já sem byl tak stáááááášně moc nemocnej že mě nevzali....a to sem tak moc chtěl....
Květen 7, 200916 r Marku: nepíše se pí.a, ale píČa - tady jsi v hospodě Ráca: no buď rád, na tuhle práci u fy "i ty buď v práci o svátku zadarmo" musíš mít žaludek a koule já taky nebyl na vojně, byl jsem odvedenej, ale když jsem měl nastoupit, zrušily ji a já nastoupil k PČR
Květen 7, 200916 r Autor Já bych racu na jeden den vyloučil z clubu..když není voják...kibi je alespoň orgán :-)
Květen 7, 200916 r tak budeme dělat že tu není...hmmm, vlastně žádná změna tak jak budete trávit večír?...práce?...doma? já mám volno, tak půjdu na hokej mrknout s kamarádama do hospůdky
Květen 7, 200916 r já mam zase vystavní organ ....to se nepočíta????? :-)))) jestli myslíš ptačí mozek (racčí), tak to se počítá a již jsme si všimli to bylo ale ošklivý viď
Květen 7, 200916 r Autor tak budeme dělat že tu není...hmmm, vlastně žádná změna tak jak budete trávit večír?...práce?...doma? já mám volno, tak půjdu na hokej mrknout s kamarádama do hospůdky nejspíš doma u TV....s herečkou...vlastaně ne ,ta bude vedle, dávaj ordinaci v růžovce a já vím kde bude raca.....v prácííííííííííííííí
Květen 7, 200916 r tak jak budete trávit večír?...práce?...doma? já mám volno, tak půjdu na hokej mrknout s kamarádama do hospůdky mam to brát jako provokaci :-)) u mě ne pokud jsem ho neviděl!!! to radši ani nechtěj ...
Květen 7, 200916 r Autor jestli myslíš ptačí mozek (racčí), tak to se počítá a již jsme si všimli to bylo ale ošklivý viď NEBYLO...STOJÍM PEVNĚ ZA TEBOU.....asi 5 metrů
Květen 7, 200916 r nejspíš doma u TV....s herečkou...vlastaně ne ,ta bude vedle, dávaj ordinaci v růžovce a já vím kde bude raca.....v prácííííííííííííííí ordinaci?...upřímnou soustrast no, jo málem bych zapoměl že ráca maká....vlastně já nezapoměl Ráca: ber to jako škodolibou poznámku
Květen 7, 200916 r Autor Hoši dneska jsem dostal od šéfa Tullamore Dew - irish whiskey.......................můžu nalejt?
Květen 7, 200916 r Autor ordinaci?...upřímnou soustrast no, jo málem bych zapoměl že ráca maká....vlastně já nezapoměl Ráca: ber to jako škodolibou poznámku ordinaci sleduje jen ona...já nenenenene...ještě že máme víc TV
Květen 7, 200916 r no, jo málem bych zapoměl že ráca maká....vlastně já nezapoměl Ráca: ber to jako škodolibou poznámku grrrrrrrr...ted sem sice dokoukal na netu kanadu ale sem zvědavej jestli pujdou i naši Hoši dneska jsem dostal od šéfa Tullamore Dew - irish whiskey.......................můžu nalejt? a něco normalního nemáš???....
Květen 7, 200916 r Marku: počkej až ti zbylou TV zabere dítko a pustí tvý oblíbený Teletubies....myslím že jedna flaška Tulamorky ti bude málo - jináč whisky pěkně s kolou a kolečkem banánu
Květen 7, 200916 r Autor Seriály nebrat!!! Hele Romane a co zprávy? To je taky takovej nekonečnej seriál....
Květen 7, 200916 r Autor Marku: počkej až ti zbylou TV zabere dítko a pustí tvý oblíbený Teletubies....myslím že jedna flaška Tulamorky ti bude málo - jináč whisky pěkně s kolou a kolečkem banánu Ty barbare...whisku s kolou ...to je zvěrstvo ..hezky pěkně čistou
Květen 7, 200916 r Autor Marek: zprávy jen kvůly těm babám...Ochotská hmmmm jo ochotská je dost mrdózní .....jsem v hospodě tak jsem sprostej..povolil mi to orgán...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.