raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 áááá náš vůdce je tu, zadr Markuty voe ráca ty určitě dřeš jak šroub...šroubek...mikrošroubeček jináč plácačkama hrát tenis můžeme, ale na TV se nemůžem ani "nechtěně" mrknout a to sem chtěl jít k policii.....no ještě že sem nebyl na vojně a nevzali mě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ty woé raca nebyl na vojně......chcípák :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ty woé raca nebyl na vojně......chcípák :-) já sem byl tak stáááááášně moc nemocnej že mě nevzali....a to sem tak moc chtěl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Marku: nepíše se pí.a, ale píČa - tady jsi v hospodě Ráca: no buď rád, na tuhle práci u fy "i ty buď v práci o svátku zadarmo" musíš mít žaludek a koule já taky nebyl na vojně, byl jsem odvedenej, ale když jsem měl nastoupit, zrušily ji a já nastoupil k PČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Já bych racu na jeden den vyloučil z clubu..když není voják...kibi je alespoň orgán :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 já mam zase vystavní organ ....to se nepočíta????? :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 tak budeme dělat že tu není...hmmm, vlastně žádná změna tak jak budete trávit večír?...práce?...doma? já mám volno, tak půjdu na hokej mrknout s kamarádama do hospůdky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 u mě ne pokud jsem ho neviděl!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 já mam zase vystavní organ ....to se nepočíta????? :-)))) jestli myslíš ptačí mozek (racčí), tak to se počítá a již jsme si všimli to bylo ale ošklivý viď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 tak budeme dělat že tu není...hmmm, vlastně žádná změna tak jak budete trávit večír?...práce?...doma? já mám volno, tak půjdu na hokej mrknout s kamarádama do hospůdky nejspíš doma u TV....s herečkou...vlastaně ne ,ta bude vedle, dávaj ordinaci v růžovce a já vím kde bude raca.....v prácííííííííííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 tak jak budete trávit večír?...práce?...doma? já mám volno, tak půjdu na hokej mrknout s kamarádama do hospůdky mam to brát jako provokaci :-)) u mě ne pokud jsem ho neviděl!!! to radši ani nechtěj ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 jestli myslíš ptačí mozek (racčí), tak to se počítá a již jsme si všimli to bylo ale ošklivý viď NEBYLO...STOJÍM PEVNĚ ZA TEBOU.....asi 5 metrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ahoj Marku.Jak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 nejspíš doma u TV....s herečkou...vlastaně ne ,ta bude vedle, dávaj ordinaci v růžovce a já vím kde bude raca.....v prácííííííííííííííí ordinaci?...upřímnou soustrast no, jo málem bych zapoměl že ráca maká....vlastně já nezapoměl Ráca: ber to jako škodolibou poznámku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Hoši dneska jsem dostal od šéfa Tullamore Dew - irish whiskey.......................můžu nalejt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ordinaci?...upřímnou soustrast no, jo málem bych zapoměl že ráca maká....vlastně já nezapoměl Ráca: ber to jako škodolibou poznámku ordinaci sleduje jen ona...já nenenenene...ještě že máme víc TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Seriály nebrat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 souhlas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 no, jo málem bych zapoměl že ráca maká....vlastně já nezapoměl Ráca: ber to jako škodolibou poznámku grrrrrrrr...ted sem sice dokoukal na netu kanadu ale sem zvědavej jestli pujdou i naši Hoši dneska jsem dostal od šéfa Tullamore Dew - irish whiskey.......................můžu nalejt? a něco normalního nemáš???.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Marku: počkej až ti zbylou TV zabere dítko a pustí tvý oblíbený Teletubies....myslím že jedna flaška Tulamorky ti bude málo - jináč whisky pěkně s kolou a kolečkem banánu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Seriály nebrat!!! Hele Romane a co zprávy? To je taky takovej nekonečnej seriál.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Marek: zprávy jen kvůly těm babám...Ochotská hmmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Marku: počkej až ti zbylou TV zabere dítko a pustí tvý oblíbený Teletubies....myslím že jedna flaška Tulamorky ti bude málo - jináč whisky pěkně s kolou a kolečkem banánu Ty barbare...whisku s kolou ...to je zvěrstvo ..hezky pěkně čistou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Marek: zprávy jen kvůly těm babám...Ochotská hmmmm jo ochotská je dost mrdózní .....jsem v hospodě tak jsem sprostej..povolil mi to orgán... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ochotská je pěkná-o tom žádná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.