Marek Vloženo 12. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Nazdárek lami ....tak po odzkoušení nového NTB s W7 mohu říci, že W7 je lepší dokonalajší verze Vist........přijde mi to jako , že Visty byly jen přechodovej článek mezi XP a W7....mají spolu hodně společnýho....Visty a W7.......kdo jel pouze v XP a nikdy Visty neviděl, tak ten přechod je malinko chaotickej........ale po pár kliknutích se dá do toho dostat.......mě to moc nepřekvapilo....páš Visty znám ...... Jo a mám W7 profesionál...jediný co mě překvapilo, byl přechod z ofiice 2003 na office 2007 ..... ale já to zmáknu nebojte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Nazdárek lami ....tak po odzkoušení nového NTB s W7 mohu říci, že W7 je lepší dokonalajší verze Vist........přijde mi to jako , že Visty byly jen přechodovej článek mezi XP a W7....mají spolu hodně společnýho....Visty a W7.......kdo jel pouze v XP a nikdy Visty neviděl, tak ten přechod je malinko chaotickej........ale po pár kliknutích se dá do toho dostat.......mě to moc nepřekvapilo....páš Visty znám ......Jo a mám W7 profesionál...jediný co mě překvapilo, byl přechod z ofiice 2003 na office 2007 ..... ale já to zmáknu nebojte :) Mno nevim já mam w7 už asi 2 měsíce a jsem spokojen .. takže mi to příjde,že jsi seděl na brzdě :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 NO TAK NESEDĚL, ALE ČEKAL JSEM AŽ TO OFIKO VYJDE...MĚ TY ZKUŠEBNÍ VERZE Z NETU NEZAJÍMAJÍ.......OFIKO TOTIŽ VYŠLY AŽ 21.10. A HLAVNĚ NECITUJ PŘÍSPĚVEK CO JE HNED NAD TEBOU NA KTERÝ ODPOVÍDÁŠ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Dobre rano vsem a zvalst tobe bratre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Nazdárek můj mladší bratře.......pro naznalé situace......adoptoval jsem Tomase jako mladšího bratra...když mu tak moc chyběl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 (editace) hups 2x Editováno: 12. Listopad 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Taky Vás po ránu zdravím pánové a dámy(ikdyž těch sem moc nechodí),po návratu z lázní jako nová pětka,omlazen o 10let minimalně.Jenom jde o to jak dlouho to vydrží :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 A ja jsem stasten ze mam konecne starsiho brachu Jinak dnes citim ze nebude dobry den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Ahoj lidi Tak co Vasto, jaká byla pivní lázeň? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Jee lazne to bych taky potreboval No tak hlavne ze se dostalo toho efektu lazenskeho Vlasto a v jaky jsi byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 ty by jsi potřeboval teplou studenou a do klece....a pak taky froté ručníky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 No nevim zda by to pomohlo ale do klece ne , na SM je tady Ondra nebo co to jsem daval posledne za fotky :D a kde vubec je, dneska by se mel uz vratit z velkomesta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 ani jirka tu není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 asi je busy ve worku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 jako každej je busy...a někdo i buzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 pomluvy sem tu ... cao Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 žádný jirko....žádný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Jirko zadny pomluvy, jinak dneska dorazis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Jirko zadny pomluvy, jinak dneska dorazis? Tome bohužel , mam od 16:30 bicí a pak na zkoušku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Tak to se bere tak nekdy jindy jsem myslel ze bychom trosku komorne oslavili ty narozky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 mnooo dneska me bude bičovat ten konzervatorista to už bych asi neustál ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 mno možná tam budu rychle hotovej až uvidí jak hraju vyrazí semnou dveře .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 To bych mu pak dal tema palickama pres tlamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 To bych mu pak dal tema palickama pres tlamu No aby to tak nedopadlo .)) kritiku snasim zle .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 To nejsi sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.