Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Nazdárek lami :) ....tak po odzkoušení nového NTB s W7 mohu říci, že W7 je lepší dokonalajší verze Vist........přijde mi to jako , že Visty byly jen přechodovej článek mezi XP a W7....mají spolu hodně společnýho....Visty a W7.......kdo jel pouze v XP a nikdy Visty neviděl, tak ten přechod je malinko chaotickej........ale po pár kliknutích se dá do toho dostat.......mě to moc nepřekvapilo....páš Visty znám :)......

Jo a mám W7 profesionál...jediný co mě překvapilo, byl přechod z ofiice 2003 na office 2007 :) ..... ale já to zmáknu nebojte :) :) :)

Nazdárek lami :) ....tak po odzkoušení nového NTB s W7 mohu říci, že W7 je lepší dokonalajší verze Vist........přijde mi to jako , že Visty byly jen přechodovej článek mezi XP a W7....mají spolu hodně společnýho....Visty a W7.......kdo jel pouze v XP a nikdy Visty neviděl, tak ten přechod je malinko chaotickej........ale po pár kliknutích se dá do toho dostat.......mě to moc nepřekvapilo....páš Visty znám :)......

Jo a mám W7 profesionál...jediný co mě překvapilo, byl přechod z ofiice 2003 na office 2007 :) ..... ale já to zmáknu nebojte :) :) :)

Mno nevim já mam w7 už asi 2 měsíce a jsem spokojen .. takže mi to příjde,že jsi seděl na brzdě :smich: :smich: :smich:

• Autor

NO TAK NESEDĚL, ALE ČEKAL JSEM AŽ TO OFIKO VYJDE...MĚ TY ZKUŠEBNÍ VERZE Z NETU NEZAJÍMAJÍ.......OFIKO TOTIŽ VYŠLY AŽ 21.10. :)

A HLAVNĚ NECITUJ PŘÍSPĚVEK CO JE HNED NAD TEBOU NA KTERÝ ODPOVÍDÁŠ :)

Dobre rano vsem a zvalst tobe bratre :)

• Autor

Nazdárek můj mladší bratře.......pro naznalé situace......adoptoval jsem Tomase jako mladšího bratra...když mu tak moc chyběl :) :)

• Autor

hups 2x :)

Upraveno od Marek

Taky Vás po ránu zdravím pánové a dámy(ikdyž těch sem moc nechodí),po návratu z lázní jako nová pětka,omlazen o 10let minimalně.Jenom jde o to jak dlouho to vydrží :D :D :D

A ja jsem stasten ze mam konecne starsiho brachu :)

Jinak dnes citim ze nebude dobry den

Ahoj lidi :)

Tak co Vasto, jaká byla pivní lázeň? ;)

Jee lazne to bych taky potreboval :( No tak hlavne ze se dostalo toho efektu lazenskeho Vlasto a v jaky jsi byl?

• Autor

ty by jsi potřeboval teplou studenou a do klece....a pak taky froté ručníky :) :) :)

No nevim zda by to pomohlo ale do klece ne , na SM je tady Ondra nebo co to jsem daval posledne za fotky :D:D a kde vubec je, dneska by se mel uz vratit z velkomesta :)

• Autor

ani jirka tu není

asi je busy ve worku

• Autor

jako každej je busy...a někdo i buzi :)

pomluvy :) sem tu ... cao :)

• Autor

žádný jirko....žádný

Jirko zadny pomluvy, jinak dneska dorazis?

Jirko zadny pomluvy, jinak dneska dorazis?

Tome bohužel , mam od 16:30 bicí a pak na zkoušku

Tak to se bere :) tak nekdy jindy jsem myslel ze bychom trosku komorne oslavili ty narozky :)

:) mnooo dneska me bude bičovat ten konzervatorista to už bych asi neustál :))

mno možná tam budu rychle hotovej až uvidí jak hraju vyrazí semnou dveře .))

To bych mu pak dal tema palickama pres tlamu lol

To bych mu pak dal tema palickama pres tlamu lol

No aby to tak nedopadlo .)) kritiku snasim zle .) :smich:

To nejsi sam lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.