Listopad 12, 200915 r Autor Nazdárek lami ....tak po odzkoušení nového NTB s W7 mohu říci, že W7 je lepší dokonalajší verze Vist........přijde mi to jako , že Visty byly jen přechodovej článek mezi XP a W7....mají spolu hodně společnýho....Visty a W7.......kdo jel pouze v XP a nikdy Visty neviděl, tak ten přechod je malinko chaotickej........ale po pár kliknutích se dá do toho dostat.......mě to moc nepřekvapilo....páš Visty znám ...... Jo a mám W7 profesionál...jediný co mě překvapilo, byl přechod z ofiice 2003 na office 2007 ..... ale já to zmáknu nebojte :)
Listopad 12, 200915 r Nazdárek lami ....tak po odzkoušení nového NTB s W7 mohu říci, že W7 je lepší dokonalajší verze Vist........přijde mi to jako , že Visty byly jen přechodovej článek mezi XP a W7....mají spolu hodně společnýho....Visty a W7.......kdo jel pouze v XP a nikdy Visty neviděl, tak ten přechod je malinko chaotickej........ale po pár kliknutích se dá do toho dostat.......mě to moc nepřekvapilo....páš Visty znám ......Jo a mám W7 profesionál...jediný co mě překvapilo, byl přechod z ofiice 2003 na office 2007 ..... ale já to zmáknu nebojte :) Mno nevim já mam w7 už asi 2 měsíce a jsem spokojen .. takže mi to příjde,že jsi seděl na brzdě :smich:
Listopad 12, 200915 r Autor NO TAK NESEDĚL, ALE ČEKAL JSEM AŽ TO OFIKO VYJDE...MĚ TY ZKUŠEBNÍ VERZE Z NETU NEZAJÍMAJÍ.......OFIKO TOTIŽ VYŠLY AŽ 21.10. A HLAVNĚ NECITUJ PŘÍSPĚVEK CO JE HNED NAD TEBOU NA KTERÝ ODPOVÍDÁŠ
Listopad 12, 200915 r Autor Nazdárek můj mladší bratře.......pro naznalé situace......adoptoval jsem Tomase jako mladšího bratra...když mu tak moc chyběl :)
Listopad 12, 200915 r Taky Vás po ránu zdravím pánové a dámy(ikdyž těch sem moc nechodí),po návratu z lázní jako nová pětka,omlazen o 10let minimalně.Jenom jde o to jak dlouho to vydrží :D
Listopad 12, 200915 r A ja jsem stasten ze mam konecne starsiho brachu Jinak dnes citim ze nebude dobry den
Listopad 12, 200915 r Jee lazne to bych taky potreboval No tak hlavne ze se dostalo toho efektu lazenskeho Vlasto a v jaky jsi byl?
Listopad 12, 200915 r Autor ty by jsi potřeboval teplou studenou a do klece....a pak taky froté ručníky :)
Listopad 12, 200915 r No nevim zda by to pomohlo ale do klece ne , na SM je tady Ondra nebo co to jsem daval posledne za fotky :D a kde vubec je, dneska by se mel uz vratit z velkomesta
Listopad 12, 200915 r Jirko zadny pomluvy, jinak dneska dorazis? Tome bohužel , mam od 16:30 bicí a pak na zkoušku
Listopad 12, 200915 r Tak to se bere tak nekdy jindy jsem myslel ze bychom trosku komorne oslavili ty narozky
Listopad 12, 200915 r To bych mu pak dal tema palickama pres tlamu No aby to tak nedopadlo .)) kritiku snasim zle .)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.