Listopad 12, 200915 r ) Hehe ... do toho at se nikdo nesere .. mu neplatim prece aby me urazel a ponizoval .)))
Listopad 12, 200915 r Presne tak musis mu ukazat kdo je tam panem a kdo plati, tak at se podle toho chova
Listopad 12, 200915 r Tome dorazím, 17.00-17.15 jsem tam:) ....jinak se moc nevede, v práci je toho moc, jsem furt pod tlakem a mam z toho nejak pocuchaný nervy
Listopad 12, 200915 r Tak to me mrzi ale jsme na tom stejne a me neprispiva ani situace doma obcas je to opravdu na garsonku na praze 8 v bohnicich no tak at se to tam uklidni, tak jsem rad ze dorazis Jinak Standa to dal dokupy a dorazi taky
Listopad 12, 200915 r Ano koupil 2+kk, garaz, sklep , to bych asi musel pustit kdyz bych sel do te garsonky na P-8 ale to radsi ne to by mi sebrali i ridicak za nezpusobilost a to bych opravdu nezvlad
Listopad 12, 200915 r Covece kolikrat sem si rikal ze bych se tam nechal zavrit .))) Nohy nahoru a nechat se obletovat .))) To je jak dovolena akorat tam hnusne varej .)
Listopad 12, 200915 r :smich: no tu stravu bych taky nezkousnul, ale je pravda, ze teplo, obleceni, wellness lol
Listopad 12, 200915 r To je pravda tam clovek neni ani zas tak moc omezovan ma tam zahradku i s bazenkem a obcas i koncert
Listopad 12, 200915 r Tak co Vasto, jaká byla pivní lázeň? Jednoznačně super požitek,30min v pivní lázní k tomu pulitřík 13stupňového pivečka pak 20min bylinny zábal opět pulitřík pivečka a pak večeře v restauraci ve skále(Chodová Planá) a další pulitřík pivečka a večer jsem byl vyřízenej v pul desáty v posteli.Z rest. mám pár fotek,ale ty až zejtra páč jsem u jiného počítače a nemám kábl na propojení.,
Listopad 12, 200915 r JJ to me taky, abychom vedeli do ceho bychom pripadne sli vid Jirko Jasny aby jsme se na to pripravili...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.