Listopad 12, 200915 r Bagr - nejaka osobni zkusenost ?? To me zajimá osobní ne , ale znám lido co tam pracujou
Listopad 12, 200915 r osobní ne , ale znám lido co tam pracujou ja zase par lidi co je tam na vejlete .)
Listopad 12, 200915 r No chtel jsem ted zrovna vyrazit na par dni do hor, ale neni nejak s kym, ach jo a jeste jsem objevil u va www.nastodolci.cz to by taky byl dobry relax ana prochazky po ceskem svycarsku, no tak snad se toho dockam, jinak ja jezdim sem www.hoteladam.cz a www.fecility.cz
Listopad 12, 200915 r na Na Stodolci, mi něco říká, není to v Chřibský? Upraveno Listopad 12, 200915 r od baris
Listopad 12, 200915 r Jinak jsem koukal ze primo v Chribsky pak pronajimaji i ty robenky kdyz jepak vetsi parta lidi, tak si to muzou pronajmout a to myslim jde u na tom Stodolci
Listopad 12, 200915 r To vubec no jen to chce jet s partou s kterou se snesou lidi mezi s sebou a tak
Listopad 12, 200915 r No myslim ze by Ondra z Brna asi tezko prijel ale tak uvidime kde to nakonec bude chtelo by to se tady napevno domluvit
Listopad 12, 200915 r Nevim jestli by na to pristoupil, no nebylo by to spatny treba v krkonosich nebo nevim kde zas aby to bylo pro vsechny cca stejne, ale tak to uz jsme tady resili a uvidime po novem roce a budeme to smerovat nejak tak aby uz bylo teplo a uvidime
Listopad 12, 200915 r jo, to by nebylo špatný, třeba na víkend pronajmout nějakou chatu v Krkonoších:palec2:
Listopad 12, 200915 r Tak uvidime jak se tady domluvime, myslim ze pres zimu bychom mohli neco vymyslet a tak uvidime kdo bude pro a kdo ne, jestli to bude mit vubec cenu, pripadne bychom se videli na jarnim srazu skodahome
Listopad 12, 200915 r Tak to abychom uz ale vyrazili v patek abychom si tam pronajali i chatku a tak vid
Listopad 12, 200915 r tak to ještě uvidím, je to ještě daleko, ale aspoň v tu sobotu bych tam dorazit chtěl
Listopad 12, 200915 r jj, na jarní SH pojedu, to už jsem rozhodnutej to je dobře,aspoň se uvidíme v realu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.