Listopad 12, 200915 r Letos jsem nebyl,protože ta banda ze zapadu(2P4,ghO,a další) co tu byla se tak nějak rozpadla a nebylo s kym se tak nějak setkat a pokecat(jsem neprubojnej a plachej),takže poznáme nové obličeje.
Listopad 12, 200915 r No prave to bychom mohli ja bych privezl nejakou mnamku treba jelziny jablickovy nebo tak
Listopad 12, 200915 r Letos jsem nebyl,protože ta banda ze zapadu(2P4,ghO,a další) co tu byla se tak nějak rozpadla a nebylo s kym se tak nějak setkat a pokecat(jsem neprubojnej a plachej),takže poznáme nové obličeje. Tak jen prijed at se vsichni pozname
Listopad 12, 200915 r No prave to bychom mohli ja bych privezl nejakou mnamku treba jelziny jablickovy nebo tak boha jeho ... k cemu toto... tak zalevat tim kytky
Listopad 12, 200915 r zadny takovy normalni piti ... doveze se pivo ( to z plzne ) a nejakej demizonek slivky ... a je vystarano
Listopad 12, 200915 r Tak slivka by byla vyborna domaci ze Zlina bych mel od sóseda Upraveno Listopad 12, 200915 r od Tomas86
Listopad 12, 200915 r zadny takovy normalni piti ... doveze se pivo ( to z plzne ) a nejakej demizonek slivky ... a je vystarano A co takhle pivečko našeho malého pivovaru: http://www.pivovarkout.eu/
Listopad 13, 200915 r Ahoj no já moc dobrý ráno nemám, se.ru se ti se seminárkou a nějak mi to nejde a vubec mě to nebaví
Listopad 13, 200915 r no u mě lidi pořád choděj,takže nějak nestíhám No bud rad ze jsou ksefty Ondro a jak bylo v Praze?
Listopad 13, 200915 r Ahoj no já moc dobrý ráno nemám, se.ru se ti se seminárkou a nějak mi to nejde a vubec mě to nebaví A na jaky tema ji pises?
Listopad 13, 200915 r Tak jestli budes brat politiku usteckeho kraje pokud se do toho pustis tak to bude zajimave neby by stacili i vaseho okoli vid, nekteri lide na uradech a tak:)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.