baris Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 to asi jo a už se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Uffff ... sem tu usnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Jsem myslel Uffff to jsem tu stihnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 to asi jo a už se těším To budeme muset zamluvit tu chatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 aspoň by jsme mohli dát pár kousků -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Letos jsem nebyl,protože ta banda ze zapadu(2P4,ghO,a další) co tu byla se tak nějak rozpadla a nebylo s kym se tak nějak setkat a pokecat(jsem neprubojnej a plachej),takže poznáme nové obličeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 No prave to bychom mohli ja bych privezl nejakou mnamku treba jelziny jablickovy nebo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Letos jsem nebyl,protože ta banda ze zapadu(2P4,ghO,a další) co tu byla se tak nějak rozpadla a nebylo s kym se tak nějak setkat a pokecat(jsem neprubojnej a plachej),takže poznáme nové obličeje. Tak jen prijed at se vsichni pozname Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 ježiš, to jsou plány, to zní zajímavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 No prave to bychom mohli ja bych privezl nejakou mnamku treba jelziny jablickovy nebo tak boha jeho ... k cemu toto... tak zalevat tim kytky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 zadny takovy normalni piti ... doveze se pivo ( to z plzne ) a nejakej demizonek slivky ... a je vystarano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 (editace) Tak slivka by byla vyborna domaci ze Zlina bych mel od sóseda Editováno: 12. Listopad 2009, autor: Tomas86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 jooo tak přivíst si vlastní soudek by nebylo uplně od věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 zadny takovy normalni piti ... doveze se pivo ( to z plzne ) a nejakej demizonek slivky ... a je vystarano A co takhle pivečko našeho malého pivovaru: http://www.pivovarkout.eu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 No tak urcite radi ochutname no uz mizim z prace tak se tu mejte a zitra ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 čau Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Nazdárek při pátku 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Dobre rano tak jak se vede pri patku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 no u mě lidi pořád choděj,takže nějak nestíhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Ahoj no já moc dobrý ráno nemám, se.ru se ti se seminárkou a nějak mi to nejde a vubec mě to nebaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 no u mě lidi pořád choděj,takže nějak nestíhám No bud rad ze jsou ksefty Ondro a jak bylo v Praze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Ahoj no já moc dobrý ráno nemám, se.ru se ti se seminárkou a nějak mi to nejde a vubec mě to nebaví A na jaky tema ji pises? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 regoinální politika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Tak jestli budes brat politiku usteckeho kraje pokud se do toho pustis tak to bude zajimave neby by stacili i vaseho okoli vid, nekteri lide na uradech a tak:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.