Marek Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Nazdar chlapi, jak je? do teď to tu bylo super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 hele Marku, nebuď zlej Vlasto, taky si myslím, že pokud to není čína, tak do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 (editace) hele mám s tebou nevyřízenej účet..jak jsi se s*al mezi mě a tomase.....že jsem prej ten pravej vzor... Editováno: 14. Listopad 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 dnes přicházím v míru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 ale já nezapomínám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 to mě těší, že si dáváš snahu kvůli mě hledat tolik smajlů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 umím to rychle....a očekávám tvojí omluvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 dobrá dobrá, omlouvám se, jsi ten nejlepší vzor na světě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 no vidíš jak to jde....ale stejně je v tom ironie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 (editace) ale jen trocha, ale ta je všude dnes nemam nějak náladu na hádky, tak co trochu příjemnější atmosféry? Editováno: 14. Listopad 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Teda Vy dva hadači ani v sobotu nebude klíííííííííííííííííííííííííííííííd,bo co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 už je...klíd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 (editace) už jsme se usmířili, že jo Marku? A co takhle v sobotu večer na foru? Užíváte klidu nebo vám taky nevyšly plány? Editováno: 14. Listopad 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Užíváte klidu nebo vám taky nevyšly plány. No něco mezi já su v praci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 já se jen tak poflakuju....mám volno jako každou so a ne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 (editace) Vlasta: aha, tak to ti nezavidím, a utíká ti to aspoň? Editováno: 14. Listopad 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 a mám na ICQ Tomase86..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 já se jen tak poflakuju....mám volno jako každou so a ne..... no já sem nedobrovolně dnse zůstal doma, nějak se ty plány zhroutily a nějaký přesunuly na zejtra, takže dnešní veřer opravdu nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 a mám na ICQ Tomase86..... to jsem si ani nevšim, že tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 jo plkáme..dneska dovezl ty kola a pedály a řadičku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 UŽ TĚ TOMAS PRÁSKNUL ŽE JSI MU PRÁSKNUL ŽE JÁ JSEM TI PRÁSKNUL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 jj, už to taky vím už udělal fábce Vánoce v předstihu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 UŽ TĚ TOMAS PRÁSKNUL ŽE JSI MU PRÁSKNUL ŽE JÁ JSEM TI PRÁSKNUL... přesně tak ty práskači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 JÁ DNESKA PADÁM...ZASE MANŽELSKÝ POVINNOSTI..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.