Listopad 14, 200915 r Ale jo utíká,já už jsem za Ty léta zvyklej,už mám druhou a ještě zejtra jednou,pak dva dni olno.
Listopad 14, 200915 r Ale jo utíká,já už jsem za Ty léta zvyklej,už mám druhou a ještě zejtra jednou,pak dva dni olno. tak to jo , takže už máš před sebou vidinu volnejch dnů co?
Listopad 14, 200915 r Tomas-Na sobotu večer a ještě v práci to ujde. Upraveno Listopad 14, 200915 r od Vlasta
Listopad 14, 200915 r tak to jo , takže už máš před sebou vidinu volnejch dnů co? Nejvíc se asi vždycky těším na pořádnej spánek a jako vždy na něj není čas.
Listopad 14, 200915 r Nejvíc se asi vždycky těším na pořádnej spánek a jako vždy na něj není čas. to věřím
Listopad 14, 200915 r Jj dal jsem si zase big shock a uz nemuzu spat no dneska byl takovy rozlitany den ale slo to jsem si udelal radost, fotky jsem uz hodil k sobe do topicu
Listopad 14, 200915 r Jj dal jsem si zase big shock a uz nemuzu spat no dneska byl takovy rozlitany den ale slo to jsem si udelal radost, fotky jsem uz hodil k sobe do topicu Jo koukal jsem kolečka a doplňky supr pořízeníčko,takovej předčasnej ježíšek co?
Listopad 14, 200915 r JJ uz trosku dopredu jezisek, no to je sila az takhle do rana, tak snad bude klidek a pohoda vid v praci
Listopad 14, 200915 r tak ono se říká, že na noční to utíká pomalejc, ale nevím, zatím nemůžu posoudit, ale zas je asi větší klídek ne?
Listopad 14, 200915 r Tak chlapi dobrou noc, i kdyz bych to nemel psat aby se Vlastovi nechtelo spat a tak zas zitra
Listopad 14, 200915 r Taky přeju pánum dobrou noc. Občas se daj v křesle lehce zavřít oči. Upraveno Listopad 14, 200915 r od Vlasta
Listopad 15, 200915 r Teda pánové koukám,že se celej den válíte a do hospody ani nepáchnete,ale máte recht do knajpy se chodí večer odreagovat
Listopad 15, 200915 r Zdarec, nikde nikdo včera jen co jsem přišel tak sem zase musel valit a dnes tu nikdo nejni. To všichni čumíte na superstar????
Listopad 15, 200915 r Na superstar nee,nějak už mě to přestalo bavit,první jsem sledoval a mám pocit,že Anetu už jen tak nikdo netrunfne takže teď čumím na Holky z porcelánu ktery právě končí a pak dávaj Jendu Zemana na Barandově teda pokud bude klid a nebudu muset vyrazit makat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.