baris Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 joo, tak si je užij čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 jasně dám jí co proto nebo ona mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 počkej, dá ti co proto a zejtra se ani nezvedneš s postele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 a vo to jde ne..nemusím pak nic dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 dobře vymyšlený no to už hovoří léta praxe, to musím uznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Ale jo utíká,já už jsem za Ty léta zvyklej,už mám druhou a ještě zejtra jednou,pak dva dni olno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Dobry vecer tak jak se vede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Ale jo utíká,já už jsem za Ty léta zvyklej,už mám druhou a ještě zejtra jednou,pak dva dni olno. tak to jo , takže už máš před sebou vidinu volnejch dnů co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Dobry vecer tak jak se vede ahoj, tak ses přišel podívat i sem jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 (editace) Tomas-Na sobotu večer a ještě v práci to ujde. Editováno: 14. Listopad 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 tak to jo , takže už máš před sebou vidinu volnejch dnů co? Nejvíc se asi vždycky těším na pořádnej spánek a jako vždy na něj není čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Nejvíc se asi vždycky těším na pořádnej spánek a jako vždy na něj není čas. to věřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Vlasto v praci?no tak at to brzo skonci nebo at to jde dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Jj dal jsem si zase big shock a uz nemuzu spat no dneska byl takovy rozlitany den ale slo to jsem si udelal radost, fotky jsem uz hodil k sobe do topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Do sedmi ráno času dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Jj dal jsem si zase big shock a uz nemuzu spat no dneska byl takovy rozlitany den ale slo to jsem si udelal radost, fotky jsem uz hodil k sobe do topicu Jo koukal jsem kolečka a doplňky supr pořízeníčko,takovej předčasnej ježíšek co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 JJ uz trosku dopredu jezisek, no to je sila az takhle do rana, tak snad bude klidek a pohoda vid v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 tak ono se říká, že na noční to utíká pomalejc, ale nevím, zatím nemůžu posoudit, ale zas je asi větší klídek ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Tak chlapi dobrou noc, i kdyz bych to nemel psat aby se Vlastovi nechtelo spat a tak zas zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 (editace) Taky přeju pánum dobrou noc. Občas se daj v křesle lehce zavřít oči. Editováno: 14. Listopad 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Teda pánové koukám,že se celej den válíte a do hospody ani nepáchnete,ale máte recht do knajpy se chodí večer odreagovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Zdarec, nikde nikdo včera jen co jsem přišel tak sem zase musel valit a dnes tu nikdo nejni. To všichni čumíte na superstar???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Na superstar nee,nějak už mě to přestalo bavit,první jsem sledoval a mám pocit,že Anetu už jen tak nikdo netrunfne takže teď čumím na Holky z porcelánu ktery právě končí a pak dávaj Jendu Zemana na Barandově teda pokud bude klid a nebudu muset vyrazit makat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 nazdárek hošani.......zase ráno-novej den-novej týden.....to je něco.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Dobre rano tedy poledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.