Květen 7, 200916 r ja nevim ochotska je takova moc placata s dlouhou hlavou..... ..... ja radší ženskou co je zaco chytit a kam kopnout :-)))
Květen 7, 200916 r Autor Taky u Vás po městech jezdí magoři v autech s vlaječkama...tady u nás jo...to jsou pocoši...
Květen 7, 200916 r Ty barbare...whisku s kolou ...to je zvěrstvo ..hezky pěkně čistou já jsem mladej a rozmazlenej = jedině s kolou a banánem na posledním večírku jsem takhle vypil flašu a bylo mi prima joooo kluci, je jasný že ta by mím soukromým konkurzem prošla
Květen 7, 200916 r Taky u Vás po městech jezdí magoři v autech s vlaječkama...tady u nás jo...to jsou pocoši... jestli myslíš s ruskejma vlaječkama, tak u nás néé
Květen 7, 200916 r Autor mladej a nezkušenej :-).....v pití....jinak si netroufám odhadovat..přeci jen...máš Magnuma?
Květen 7, 200916 r Autor jestli myslíš s ruskejma vlaječkama, tak u nás néé no ty sršíš dneska ftipem.....
Květen 7, 200916 r Autor ja nevim ochotska je takova moc placata s dlouhou hlavou..... ..... ja radší ženskou co je zaco chytit a kam kopnout :-))) a jakou hlavu má ten racek co tu na nás všechny furt čumí... Upraveno Květen 7, 200916 r od Marek
Květen 7, 200916 r a jakou hlavu má ten racek co tu na nás všechny furt čumí... valim oko a zíram jak to našemu malčíkovi dneska srší.....
Květen 7, 200916 r Marek: magnuma?...jako ten nanuk - ten nemám no jo dneska mám nějakej dobrej den hele chlapáci, za chvilku miznu na čuměnou do reál hospůdky....tak se tu chovejte slušně a nezapoměňte - oko orgána vás sleduje ahoj kluci PS: ráco, ty koukej...ale nééé na hokej...koukej makat Roman: od 8mi....bejči i za mne
Květen 7, 200916 r Autor MĚJ SE ORGÁNE.....TEN ČERNEJ PUNTÍK JSEM SI NEZASLOUŽIL Upraveno Květen 7, 200916 r od Marek
Květen 7, 200916 r Autor valim oko a zíram jak to našemu malčíkovi dneska srší..... Viď Marek je všímavej co ..to Tě nenapadlo, že zaútočím Tvojí vlastní zbraní/slabostí
Květen 7, 200916 r no byl sem něco dělat a vypada to že to moc dlouho nevydrži a nejspíš místo hokeje budu dělat kokota v práci :-(
Květen 7, 200916 r ještě ne mam připravenej jeden web tak čekam jestli to nechytnu ,a když ne a nikdo nebude nic chtit tak zdrham doma sem do 15min
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.