Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj Vlasto myslim ze jsi udelal dobre, ono do nejaky no name asi nema cenu, ja jsem teda takovy ze radsi mam proverene veci, jinak jaky rozmer jsi kupoval na zimu 165/70/14 nebo 185/60/14

Vloženo

Tak to jo, no jinak hezka cena za ty pneu Vlasto, no kolega mi rikal ze byl ted nechat prezout auto a ze ho to stalo 888,- :D tak mi rikal co mu tam zapocitali a pry 540 vymena pak asi 140,- vyvazeni a 208,- umyti kol tak tomu jsem se dost zasmal lol

Vloženo

Škoda,že Vám nemohu dnes poslat fotky autí(nemám sebou kabel na propojení s PC),včera u nás JZD vozilo hnůj a pak ješte ten bordel na silnici jakoby spláchly fekálem takže vznikla dokonalá sračka a z mé puvodní modré zbyla haupna a čast střechy zbytek sračkometalíza. :D

Vloženo
Škoda,že Vám nemohu dnes poslat fotky autí(nemám sebou kabel na propojení s PC),včera u nás JZD vozilo hnůj a pak ješte ten bordel na silnici jakoby spláchly fekálem takže vznikla dokonalá sračka a z mé puvodní modré zbyla haupna a čast střechy zbytek sračkometalíza. :D

Tak to musi byt opravdu neco, ale pak kdyz se to umeje tak ma clovek radost z dobre odvedene prace :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...