Tomas86 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Me by zas lakalo dodelat vystrelovaky, komfortka co mam by to snad mela umet ale nevim zda to ma cenu, ptal jsem se Hozny72 a celkem by to vyslo na 4tis zamky, vystrelovaky pripadne komfortka, ale zas kvuli tomu ze mam vystrelovak za ty prachy lepsi tempomat a loketka aspon muj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 A dostala kamoska aspon porad co proto to néé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 počkej 'Tome,Libor psal že prvně u kámoše byl a až pak u kámošky :smich: lol nn, na zo zas hned myslíte klucíí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 woe ani nemluv,tma ticho a nuda...no hnussssssssssssssss to věřím, když si nemohl koukat na sex pages, tak si musel vzít časák a jít na záchod co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 tj, asi docela pakárna s tim , ale zas to teď bude pohodlnější jjproto to delam uz me neba ve tme trefovat zamek u dveri :-) a hlavne aby to melo taky nejake zabezpeceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Me by zas lakalo dodelat vystrelovaky, komfortka co mam by to snad mela umet ale nevim zda to ma cenu, ptal jsem se Hozny72 a celkem by to vyslo na 4tis zamky, vystrelovaky pripadne komfortka, ale zas kvuli tomu ze mam vystrelovak za ty prachy lepsi tempomat a loketka aspon muj nazor já jsem koupil neorigo vystřelováky na 900Kč a mám je už rok a zatím bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 jjproto to delam uz me neba ve tme trefovat zamek u dveri :-) a hlavne aby to melo taky nejake zabezpeceni jj ja si taky dálku udělal, ale ten alarm jsem ani nechtěl, v dnešní době auto houká a bliká a lidi si toho stejně ani nevšimnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 jj ja si taky dálku udělal, ale ten alarm jsem ani nechtěl, v dnešní době auto houká a bliká a lidi si toho stejně ani nevšimnou kdyz uz to ta dalka umi tak proc to neudelat aby to blikalo a houkalo aspon pro muj pocit , ze tam nejakou ochranu mam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 kdyz uz to ta dalka umi tak proc to neudelat aby to blikalo a houkalo aspon pro muj pocit , ze tam nejakou ochranu mam :-) tak tak, lepší než nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 test probehl zda se v poradku krasne to zahouka pri odemknuti i zamknuti :-) jeste zkusime poradny dlouhy problikani :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Me by zas lakalo dodelat vystrelovaky, komfortka co mam by to snad mela umet ale nevim zda to ma cenu, ptal jsem se Hozny72 a celkem by to vyslo na 4tis zamky, vystrelovaky pripadne komfortka, ale zas kvuli tomu ze mam vystrelovak za ty prachy lepsi tempomat a loketka aspon muj nazor Tome,sada zámků je za 1700,- odemě a dodělat to si myslím jde za míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 to věřím, když si nemohl koukat na sex pages, tak si musel vzít časák a jít na záchod co ani to ne,na hjzlíku tma jak v prdeli,není tam okno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 ani to ne,na hjzlíku tma jak v prdeli,není tam okno tak to si dnes musel opravdu trpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 bré odpoledne... omlouvám se za absenci,ale musel jsem si po víkendové lance dát chvíly od PC pokoj .. nespal jsem od soboty do pondělního večera .. celou dobu hraní a chlastačka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Ahoj, takdy se to dnes ale slejzá, super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 probleeeem jsou tam prej nejaky bezpecnostni zamky a nejdou skomletovat s dalkou nevo nekdo co stim ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 tak to si dnes musel opravdu trpět jako pes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 bré odpoledne... omlouvám se za absenci,ale musel jsem si po víkendové lance dát chvíly od PC pokoj .. nespal jsem od soboty do pondělního večera .. celou dobu hraní a chlastačka ... cos hrál??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 jako pes takže si to teď vynahrazuješ? Fekál, cumshot, piss a nebo zvířátka? Na co koukáš? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Včera měla moje polovička XX narozeniny a když tu byla řeč o jídle tak sme zajely na oběd a pokud někdo zabloudíte někdy do našich končin tak kousek před Klatovama od směru z Domažlic se nachází tento country salon a to se bříško zasejc mělo http://www.sumava.net/saloonbenovy/default.asp?lng=cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 takže si to teď vynahrazuješ? Fekál, cumshot, piss a nebo zvířátka? Na co koukáš? :smich: ee já rád holky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Vlasto, tak že přejem vše nejlepší. A ten country salon vypadá moc pěkně a jak píšeš, že ses tam dobře najedl, tak to muselo bejt super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 ee já rád holky to je požný, ale koukáš na prasárny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 (editace) cos hrál??? všechno možný ... ale nejvíc mě tam rozsekala rumburačka :smich: malá várka fotek .. :smich: Editováno: 19. Listopad 2009, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 RUM je to pijou námořníci hele co MW2 už si zkusil?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.