Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Me by zas lakalo dodelat vystrelovaky, komfortka co mam by to snad mela umet ale nevim zda to ma cenu, ptal jsem se Hozny72 a celkem by to vyslo na 4tis zamky, vystrelovaky pripadne komfortka, ale zas kvuli tomu ze mam vystrelovak za ty prachy lepsi tempomat a loketka :) aspon muj nazor

A dostala kamoska aspon porad co proto lol:)

to néé :smich:

počkej 'Tome,Libor psal že prvně u kámoše byl :prc: a až pak u kámošky :smich: :smich:

lol lol nn, na zo zas hned myslíte klucíí :smich:

woe ani nemluv,tma ticho a nuda...no hnussssssssssssssss

to věřím, když si nemohl koukat na sex pages, tak si musel vzít časák a jít na záchod co :smich:

tj, asi docela pakárna s tim :feve:, ale zas to teď bude pohodlnější ;)

jjproto to delam :palec2: uz me neba ve tme trefovat zamek u dveri :-) a hlavne aby to melo taky nejake zabezpeceni ;)

Me by zas lakalo dodelat vystrelovaky, komfortka co mam by to snad mela umet ale nevim zda to ma cenu, ptal jsem se Hozny72 a celkem by to vyslo na 4tis zamky, vystrelovaky pripadne komfortka, ale zas kvuli tomu ze mam vystrelovak za ty prachy lepsi tempomat a loketka :) aspon muj nazor

já jsem koupil neorigo vystřelováky na 900Kč a mám je už rok a zatím bez problémů

jjproto to delam :palec2: uz me neba ve tme trefovat zamek u dveri :-) a hlavne aby to melo taky nejake zabezpeceni ;)

jj ja si taky dálku udělal, ale ten alarm jsem ani nechtěl, v dnešní době auto houká a bliká a lidi si toho stejně ani nevšimnou :feve:

jj ja si taky dálku udělal, ale ten alarm jsem ani nechtěl, v dnešní době auto houká a bliká a lidi si toho stejně ani nevšimnou :feve:

kdyz uz to ta dalka umi tak proc to neudelat aby to blikalo a houkalo aspon pro muj pocit , ze tam nejakou ochranu mam :-)

kdyz uz to ta dalka umi tak proc to neudelat aby to blikalo a houkalo aspon pro muj pocit , ze tam nejakou ochranu mam :-)

tak tak, lepší než nic :palec2:

test probehl zda se v poradku krasne to zahouka pri odemknuti i zamknuti :-) jeste zkusime poradny dlouhy problikani :-)

Tome,sada zámků je za 1700,- odemě ;)

a dodělat to si myslím jde za míň

to věřím, když si nemohl koukat na sex pages, tak si musel vzít časák a jít na záchod co :smich:

ani to ne,na hjzlíku tma jak v prdeli,není tam okno :smich:

ani to ne,na hjzlíku tma jak v prdeli,není tam okno :smich:

tak to si dnes musel opravdu trpět lol

bré odpoledne... omlouvám se za absenci,ale musel jsem si po víkendové lance dát chvíly od PC pokoj .. nespal jsem od soboty do pondělního večera .. celou dobu hraní a chlastačka ...

Ahoj, takdy se to dnes ale slejzá, super :palec2:

probleeeem jsou tam prej nejaky bezpecnostni zamky a nejdou skomletovat s dalkou nevo nekdo co stim ?? :help:

tak to si dnes musel opravdu trpět lol

jako pes lol

bré odpoledne... omlouvám se za absenci,ale musel jsem si po víkendové lance dát chvíly od PC pokoj .. nespal jsem od soboty do pondělního večera .. celou dobu hraní a chlastačka ...

cos hrál???

jako pes lol

takže si to teď vynahrazuješ? Fekál, cumshot, piss a nebo zvířátka? Na co koukáš? :smich: :smich:

Včera měla moje polovička XX narozeniny a když tu byla řeč o jídle tak sme zajely na oběd a pokud někdo zabloudíte někdy do našich končin tak kousek před Klatovama od směru z Domažlic se nachází tento country salon a to se bříško zasejc mělo http://www.sumava.net/saloonbenovy/default.asp?lng=cz :palec:

takže si to teď vynahrazuješ? Fekál, cumshot, piss a nebo zvířátka? Na co koukáš? :smich: :smich:

ee já rád holky :prc:

Vlasto, tak že přejem vše nejlepší. :) A ten country salon vypadá moc pěkně a jak píšeš, že ses tam dobře najedl, tak to muselo bejt super :palec2:

ee já rád holky :prc:

to je požný, ale koukáš na prasárny lol

cos hrál???

všechno možný ... ale nejvíc mě tam rozsekala rumburačka :smich: :smich:

malá várka fotek .. :smich: :smich: :smich:

post-30979-1258644096_thumb.jpg

post-30979-1258644125_thumb.jpg

Upraveno od azriel

RUM je :palec2: to pijou námořníci lol

hele co MW2 už si zkusil??

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.