Listopad 19, 200915 r Me by zas lakalo dodelat vystrelovaky, komfortka co mam by to snad mela umet ale nevim zda to ma cenu, ptal jsem se Hozny72 a celkem by to vyslo na 4tis zamky, vystrelovaky pripadne komfortka, ale zas kvuli tomu ze mam vystrelovak za ty prachy lepsi tempomat a loketka aspon muj nazor
Listopad 19, 200915 r počkej 'Tome,Libor psal že prvně u kámoše byl a až pak u kámošky :smich: lol nn, na zo zas hned myslíte klucíí
Listopad 19, 200915 r woe ani nemluv,tma ticho a nuda...no hnussssssssssssssss to věřím, když si nemohl koukat na sex pages, tak si musel vzít časák a jít na záchod co
Listopad 19, 200915 r tj, asi docela pakárna s tim , ale zas to teď bude pohodlnější jjproto to delam uz me neba ve tme trefovat zamek u dveri :-) a hlavne aby to melo taky nejake zabezpeceni
Listopad 19, 200915 r Me by zas lakalo dodelat vystrelovaky, komfortka co mam by to snad mela umet ale nevim zda to ma cenu, ptal jsem se Hozny72 a celkem by to vyslo na 4tis zamky, vystrelovaky pripadne komfortka, ale zas kvuli tomu ze mam vystrelovak za ty prachy lepsi tempomat a loketka aspon muj nazor já jsem koupil neorigo vystřelováky na 900Kč a mám je už rok a zatím bez problémů
Listopad 19, 200915 r jjproto to delam uz me neba ve tme trefovat zamek u dveri :-) a hlavne aby to melo taky nejake zabezpeceni jj ja si taky dálku udělal, ale ten alarm jsem ani nechtěl, v dnešní době auto houká a bliká a lidi si toho stejně ani nevšimnou
Listopad 19, 200915 r jj ja si taky dálku udělal, ale ten alarm jsem ani nechtěl, v dnešní době auto houká a bliká a lidi si toho stejně ani nevšimnou kdyz uz to ta dalka umi tak proc to neudelat aby to blikalo a houkalo aspon pro muj pocit , ze tam nejakou ochranu mam :-)
Listopad 19, 200915 r kdyz uz to ta dalka umi tak proc to neudelat aby to blikalo a houkalo aspon pro muj pocit , ze tam nejakou ochranu mam :-) tak tak, lepší než nic
Listopad 19, 200915 r test probehl zda se v poradku krasne to zahouka pri odemknuti i zamknuti :-) jeste zkusime poradny dlouhy problikani :-)
Listopad 19, 200915 r Me by zas lakalo dodelat vystrelovaky, komfortka co mam by to snad mela umet ale nevim zda to ma cenu, ptal jsem se Hozny72 a celkem by to vyslo na 4tis zamky, vystrelovaky pripadne komfortka, ale zas kvuli tomu ze mam vystrelovak za ty prachy lepsi tempomat a loketka aspon muj nazor Tome,sada zámků je za 1700,- odemě a dodělat to si myslím jde za míň
Listopad 19, 200915 r to věřím, když si nemohl koukat na sex pages, tak si musel vzít časák a jít na záchod co ani to ne,na hjzlíku tma jak v prdeli,není tam okno
Listopad 19, 200915 r ani to ne,na hjzlíku tma jak v prdeli,není tam okno tak to si dnes musel opravdu trpět
Listopad 19, 200915 r bré odpoledne... omlouvám se za absenci,ale musel jsem si po víkendové lance dát chvíly od PC pokoj .. nespal jsem od soboty do pondělního večera .. celou dobu hraní a chlastačka ...
Listopad 19, 200915 r probleeeem jsou tam prej nejaky bezpecnostni zamky a nejdou skomletovat s dalkou nevo nekdo co stim ??
Listopad 19, 200915 r bré odpoledne... omlouvám se za absenci,ale musel jsem si po víkendové lance dát chvíly od PC pokoj .. nespal jsem od soboty do pondělního večera .. celou dobu hraní a chlastačka ... cos hrál???
Listopad 19, 200915 r jako pes takže si to teď vynahrazuješ? Fekál, cumshot, piss a nebo zvířátka? Na co koukáš? :smich:
Listopad 19, 200915 r Včera měla moje polovička XX narozeniny a když tu byla řeč o jídle tak sme zajely na oběd a pokud někdo zabloudíte někdy do našich končin tak kousek před Klatovama od směru z Domažlic se nachází tento country salon a to se bříško zasejc mělo http://www.sumava.net/saloonbenovy/default.asp?lng=cz
Listopad 19, 200915 r takže si to teď vynahrazuješ? Fekál, cumshot, piss a nebo zvířátka? Na co koukáš? :smich: ee já rád holky
Listopad 19, 200915 r Vlasto, tak že přejem vše nejlepší. A ten country salon vypadá moc pěkně a jak píšeš, že ses tam dobře najedl, tak to muselo bejt super
Listopad 19, 200915 r cos hrál??? všechno možný ... ale nejvíc mě tam rozsekala rumburačka :smich: malá várka fotek .. :smich: Upraveno Listopad 19, 200915 r od azriel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.