Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Me by zas lakalo dodelat vystrelovaky, komfortka co mam by to snad mela umet ale nevim zda to ma cenu, ptal jsem se Hozny72 a celkem by to vyslo na 4tis zamky, vystrelovaky pripadne komfortka, ale zas kvuli tomu ze mam vystrelovak za ty prachy lepsi tempomat a loketka :) aspon muj nazor

Vloženo
tj, asi docela pakárna s tim :feve:, ale zas to teď bude pohodlnější ;)

jjproto to delam :palec2: uz me neba ve tme trefovat zamek u dveri :-) a hlavne aby to melo taky nejake zabezpeceni ;)

Vloženo
Me by zas lakalo dodelat vystrelovaky, komfortka co mam by to snad mela umet ale nevim zda to ma cenu, ptal jsem se Hozny72 a celkem by to vyslo na 4tis zamky, vystrelovaky pripadne komfortka, ale zas kvuli tomu ze mam vystrelovak za ty prachy lepsi tempomat a loketka :) aspon muj nazor

já jsem koupil neorigo vystřelováky na 900Kč a mám je už rok a zatím bez problémů

Vloženo
jjproto to delam :palec2: uz me neba ve tme trefovat zamek u dveri :-) a hlavne aby to melo taky nejake zabezpeceni ;)

jj ja si taky dálku udělal, ale ten alarm jsem ani nechtěl, v dnešní době auto houká a bliká a lidi si toho stejně ani nevšimnou :feve:

Vloženo
jj ja si taky dálku udělal, ale ten alarm jsem ani nechtěl, v dnešní době auto houká a bliká a lidi si toho stejně ani nevšimnou :feve:

kdyz uz to ta dalka umi tak proc to neudelat aby to blikalo a houkalo aspon pro muj pocit , ze tam nejakou ochranu mam :-)

Vloženo

Tome,sada zámků je za 1700,- odemě ;)

a dodělat to si myslím jde za míň

Vloženo

bré odpoledne... omlouvám se za absenci,ale musel jsem si po víkendové lance dát chvíly od PC pokoj .. nespal jsem od soboty do pondělního večera .. celou dobu hraní a chlastačka ...

Vloženo (editace)
cos hrál???

všechno možný ... ale nejvíc mě tam rozsekala rumburačka :smich: :smich:

malá várka fotek .. :smich: :smich: :smich:

post-30979-1258644096_thumb.jpg

post-30979-1258644125_thumb.jpg

Editováno: , autor: azriel

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...