Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

Me by zas lakalo dodelat vystrelovaky, komfortka co mam by to snad mela umet ale nevim zda to ma cenu, ptal jsem se Hozny72 a celkem by to vyslo na 4tis zamky, vystrelovaky pripadne komfortka, ale zas kvuli tomu ze mam vystrelovak za ty prachy lepsi tempomat a loketka :) aspon muj nazor

já jsem koupil neorigo vystřelováky na 900Kč a mám je už rok a zatím bez problémů

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me by zas lakalo dodelat vystrelovaky, komfortka co mam by to snad mela umet ale nevim zda to ma cenu, ptal jsem se Hozny72 a celkem by to vyslo na 4tis zamky, vystrelovaky pripadne komfortka, ale zas kvuli tomu ze mam vystrelovak za ty prachy lepsi tempomat a loketka :) aspon muj nazor

Tome,sada zámků je za 1700,- odemě ;)

a dodělat to si myslím jde za míň

Odkaz ke komentáři

Včera měla moje polovička XX narozeniny a když tu byla řeč o jídle tak sme zajely na oběd a pokud někdo zabloudíte někdy do našich končin tak kousek před Klatovama od směru z Domažlic se nachází tento country salon a to se bříško zasejc mělo http://www.sumava.net/saloonbenovy/default.asp?lng=cz :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...