spineshank Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 to je požný, ale koukáš na prasárny nevím o čem mluvíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 (editace) nevím o čem mluvíš ale víš, všichni tu víme na co se rád koukáš Jo a moooc so mě zklamal, tove bublanina mi stále nedorazila :smich: Editováno: 19. Listopad 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 já ho zkoušel,ale ještě nebyl crack na mp.. mno i když ho mam ,tak mi to nejde ... v lan modu se na mě nikdo nepřipojí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 já ho zkoušel,ale ještě nebyl crack na mp.. mno i když ho mam ,tak mi to nejde ... v lan modu se na mě nikdo nepřipojí ... jj origo je origo ,co vím tak zatím pokud nemáš origo tak na 2min tě to pustí a pak kick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 jj origo je origo ,co vím tak zatím pokud nemáš origo tak na 2min tě to pustí a pak kick já jsem hrál cod od začátku a už mě to prostě neláká .. cod4 byla konečná .. asi nejlepší co bylo tak UO ale už na to neni čas... to si radši pujdu hodit záda k bedně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 tak mě to kupodivu zase chytlo a pařím jak o život,dnes do vidím zsae tak do dvou do rána :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 (editace) jestli si chceš zahrát opravdovou válku,tak si kup armu2 nebo kdyby si chtěl,tak si můžem zalítat na IL2sturmovik Editováno: 19. Listopad 2009, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Myslím že teď nějakou dobu zůstanu u MW2 a i u COD4,ale uvidíme co pak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 zdravím místní hospodu...hej hou rudnu na mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 konečně pátek...a víkend před náma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Tak dobre rano jj konecne patek ale zitra pracovni sobota musime drzet systemovou sluzbu od 6:00 do 23:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 co to je? jako že nemůžeš do hospody??? ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Tak to zaplat panbuh muzu pustim si net vedle toho a bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 to budeš v hospodě mechrovat s NTB nebo s telefonem , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 urcite s NTB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 zdravím hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 konečně pátek...a víkend před náma Dobvé ranko. Vikend co to je,už třetí v řadě pracovní,já budu mít víkend až st-čt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 zase ale budeš mít Vlasto mraky peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 (editace) dobré ráno dobré dobré..koukám, že jsi pravidelným návštěvníkem tady..skoro štamgast Editováno: 20. Listopad 2009, autor: Lugo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 jj Ondra tu je téměř každý den, teda pokud mu jde elektřina :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 to se snad někdy stalo,že u nich v městyse by nejela elektřina ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 ondra je zakládající štamgast.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 to se snad někdy stalo,že u nich v městyse by nejela elektřina ? jj celý dopoledne a chudák jak trpěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 ondra je zakládající štamgast.... joo až tak vysoko tady je jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.