Listopad 20, 200915 r dobré dobré..koukám, že jsi pravidelným návštěvníkem tady..skoro štamgast jj Ládíku,jsem tu rošku pečenej vařenej
Listopad 20, 200915 r jj Ondra tu je téměř každý den, teda pokud mu jde elektřina :smich: hele to byla plánovaná udržba sítě od EON a doufám že se to nebude dlouho opakovat
Listopad 20, 200915 r už máš strach předem? :smich: se na to musíš připravit předem a pak hlavně pravidelně dejchat :smich:
Listopad 20, 200915 r a tak to nějak nemůžu tady přiznat ...Libor mě sleduje všechno víme, už se nemusíš skrývat
Listopad 20, 200915 r Nooo včera sem to ladil asi hodinu a pul .)) tak snad to klapne ... Dědku : a kde bych mel bejt ??. ) Ondro : jak zabloudil ?? .)
Listopad 20, 200915 r zase ale budeš mít Vlasto mraky peněz Taky si pro ně zajedu s tímto malym krasavcem.
Listopad 20, 200915 r Jo málem bych se zapoměl pochlubit,koupil jsem od danyho8 člena fora,volant na džundu páč mě se na levé straně rozdrolil,takže teď mám volant OI před face komplet v perfektním stavu,co myslíte je prodejnej a za kolik chtěl bych ho totiž vyměnit za origo volant z FI,je tu jeden za 1700kč naprodej tak co má ten z OI aspoň takovou cenu.
Listopad 20, 200915 r Nooo včera sem to ladil asi hodinu a pul .)) tak snad to klapne ... Dědku : a kde bych mel bejt ??. ) Ondro : jak zabloudil ?? .) no jako že si sem nedošel už jinak dnes do dvou do rána,jsem úplně KO teď,mám už spánkovej deficit
Listopad 20, 200915 r no jako že si sem nedošel už jinak dnes do dvou do rána,jsem úplně KO teď,mám už spánkovej deficit .)ú)) reagoval si na ten MP system ??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.