Marek Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 jj celý dopoledne a chudák jak trpěl NEMOHL MASTIT cod ASI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 spíš něco jinýho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 dobré dobré..koukám, že jsi pravidelným návštěvníkem tady..skoro štamgast jj Ládíku,jsem tu rošku pečenej vařenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 jj Ondra tu je téměř každý den, teda pokud mu jde elektřina :smich: hele to byla plánovaná udržba sítě od EON a doufám že se to nebude dlouho opakovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 už máš strach předem? :smich: se na to musíš připravit předem a pak hlavně pravidelně dejchat :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 spíš něco jinýho... on není jako ty bagříku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 hele hele, sám se přiznal co dělá v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 a ty mu závidíš nebo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 jo přesně tak, teď si mě dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 hele hele, sám se přiznal co dělá v práci no já v práci pracuji hlavně pracuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 no já v práci pracuji hlavně pracuji opravdu ja myslel ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 cao Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 a hele jířík je zde s nama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 cao zdar,kdes včera zabloudil?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Ahoj Jirko tak jak se pripravujes na vikend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 opravdu ja myslel ze a tak to nějak nemůžu tady přiznat ...Libor mě sleduje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 a tak to nějak nemůžu tady přiznat ...Libor mě sleduje všechno víme, už se nemusíš skrývat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 ty tak něco víš ty študáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 by ses divil důchodče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 wole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Nooo včera sem to ladil asi hodinu a pul .)) tak snad to klapne ... Dědku : a kde bych mel bejt ??. ) Ondro : jak zabloudil ?? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 zase ale budeš mít Vlasto mraky peněz Taky si pro ně zajedu s tímto malym krasavcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Jo málem bych se zapoměl pochlubit,koupil jsem od danyho8 člena fora,volant na džundu páč mě se na levé straně rozdrolil,takže teď mám volant OI před face komplet v perfektním stavu,co myslíte je prodejnej a za kolik chtěl bych ho totiž vyměnit za origo volant z FI,je tu jeden za 1700kč naprodej tak co má ten z OI aspoň takovou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Nooo včera sem to ladil asi hodinu a pul .)) tak snad to klapne ... Dědku : a kde bych mel bejt ??. ) Ondro : jak zabloudil ?? .) no jako že si sem nedošel už jinak dnes do dvou do rána,jsem úplně KO teď,mám už spánkovej deficit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 no jako že si sem nedošel už jinak dnes do dvou do rána,jsem úplně KO teď,mám už spánkovej deficit .)ú)) reagoval si na ten MP system ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.