Lugo Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 woow teda tady to žije..lugo hlási přijezd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Cauky užijte si páteční večer já jdu na pivko,ale mužu jenom tak dvě max.tři ráno musím zas v 6h do pváce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 tak to je tvrdej osud v sobotu v 6 do prace..držím palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Zdarec kucí jak je při pátku?? poněkud mrtvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Joo mrtvo,chlastalo se přes den,teď už každej chlastá za svy a narozdil od opice tady bude ráno každymu na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 hm ja tedle víkend sem na suchu. teď neni čas a zitra dělám rodičům taxi bo jedou na oslavu,takže akorát si dam jedno k obědu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 jsem zde ale jen na skok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 a skáčeš kam??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 k herečce do postele.....kam jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 a příkaz k očistě už si dostal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 jasně.....splněn!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 Dobre odpoledne tak co vyvadite o vikendu Nejak me prepadaji myslenky s prestavenim tatovi octavky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 čau, je tu někdo takhle v sobotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Dobre nedelni poledne a dobrou chut pokud prave obedvate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Ahoj Tome, teď jsem dojedl A co ty, jak se vede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Ahoj pracovne jsem vcera prezil tak ok, v osobnim zivte naprosta tragedie, a jinak to jde vcera jsem my vsechny auta doma, tak jsem relaxoval porad se mi honi predstava ze bych predelal tatovi oktavku na fabce uz neni co tolik dodelavat nebo spis ja uz ani necci a za chvili se chystam na obed dneska mame smazeny kvetak a co bylo u vas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 já měl čínu (pro rejpaly: kuřecí, žádný psi ani kočky ) To jsme na tom stejně, u mě taky osobní život stojí za hov.no Tak když budou peníze, tak proč ne, je to zábava něco předělávat taky přemýšlím, že bych jí ještě jednou před zimpou umyl, když je tak hezky. A dobrou chuť, květák mám rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 dobré ráno,tak zase pondělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 KONEČNĚ PONDĚLÍ A PRACOVNÍ TÝDEN..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Ahoj kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 a mám po náladě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 a ještě to zhoršuj... !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 ale copak Marku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.