Listopad 24, 200915 r No ja obed az za chvili no kdyz se neco sere tak se to sere ach jo problem v praci a za hodinu mam mit anglictinu ach jo dneska fakt na kekel
Listopad 24, 200915 r Autor Nene neukaplo že by nemělo co ukápnout??? to muse bejt noc a ráno..........vše na prostěradle co
Listopad 24, 200915 r to by ses divil kolik máme práce.........né jakoty kterej si jde umývat auto v pracovní době
Listopad 24, 200915 r Autor to já v pracovní době venčím psa...nakupuju.....zařizuju všechno možný...meju si auto..luxuju.....když si to umíte zařídit..jde to
Listopad 24, 200915 r aha co som prave zbadal: http://automix.centrum.sk/na_cestach/60893...ovat-skodu-yeti
Listopad 24, 200915 r sefka nam zajtra odchadza do thajska na dva tyzdne cize bude pokoj viacmenej třeba ti šéfová doveze nějaký thajky na hraní
Listopad 24, 200915 r hele vyskoušet se musí všechno a řekni jíže když ti je nedoveze tak to musí udělat ona tobě
Listopad 24, 200915 r Tak uz jsem tu z anglictiny, no jinak nemci slibili ze problem mi pomohou resit a porad nic ach jo dneska den naprd
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.