davidenqo Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 to já bez problému 3-4-5 a mastím do školy sa rozbiehas z kopca ked rovno 3? :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 jj, tak když už máš maxíka, tak by bylo fajn, aby fungoval celej JJ presne tak nejdriv mi to nevadilo ale ted me to nejak stve tak snad se zadari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 snad se podaří, i když mě se moc to origo rádio nelíbí , ale na tom maxíku to zas nebude akový prázdný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Ach jo potrebuju prodat radio aby mohlo byt origo a v praci je to na kekel a dneska opet anglictina Tome chceš jít do origo rádia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Ano origo aby mi fungovala 1/3 maxidotu. Jinak Ondro ty jsi psal 16tis za ty sedacky z OIIRS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Ano origo aby mi fungovala 1/3 maxidotu. Jinak Ondro ty jsi psal 16tis za ty sedacky z OIIRS? jj za ty byly naposledy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Ano origo aby mi fungovala 1/3 maxidotu. Jinak Ondro ty jsi psal 16tis za ty sedacky z OIIRS? budeš kupovat sedačky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Hrozne me laka interier z OIIRS, ale tak uvidime ted jsou dulezitejsi veci nez auto, tak budu rad dkyz vyjde to origo radio a zprovozneni 1/3maxidotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 já nevím,do origo rádia bych nešel,možná tak Columbus tam dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Ondro já taky ne, ale zas maxík bude kompletní. No Columbus ve Fábce by byl super, ale zas jak dlouho by ti vydržel, než by ti po něm zbyla prázdná díra a oči pro pláč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 No ale do FI se mi bude tezko baslit radio z OII nebo FII vim ze by to slo ale nejak na to nemam cas a tak, ja bych ho tam chtel ale hlavne musim prodat to svoje nove radio jinak na to muzu zapomenout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Ja jsem puvodne chtel Navi DX do FI ale nejak jsem se na to vyprdnul jelikoz by tam byla brzo dira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 tak to myslím, že ho prodáš , pak ještě sehnat to origo v dobrým stavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Ja mam prave origozamluveny v supr stavu a mam jistotu ze komunikuje s maxikem takze ted jen prodat to moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 aha, tak když ho máš zamluvený tak to je super. A jak to je s tim origo, umí vůbec mp3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Neumi ale pokud ma na konci E a to ze tohle ma tak se do ta flashnout a bude umet MP3, ale ja MP3 nepouzivam tak je mi to jedno , to co mam ted tak ma MP3/WMA/AUX a to vubec nevyuzivam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 aha aha, no já jen mp3 a radio bez USB bych už taky nechtěl, je to paráda, připojíš a hraješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 JJ je to dobry no ja kupuju origo CD ktery se mi libi obcas, ale jinak radio posloucham a tak, takze ja tyto veci nevyuziju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 to já zas rádio moc ne, s tou malinkou anténo skoro nic nechytnu :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 jaký si tam měl,resp.co prodáváš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 aha aha, no já jen mp3 a radio bez USB bych už taky nechtěl, je to paráda, připojíš a hraješ tak tak,jedině USB lupnout flasku a poslouchat,rádio vůbec neposlouchám,tragédie naše rádia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 jaký si tam měl,resp.co prodáváš? Prodavam Radio Kenwood inzerat mam v sekci prodej audio dyztak juknu dalo by se neco udelat s cenou je mesic nove kupoval jsem ho v kamnenem obchode karabici dokaldy vsechno mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 tak tak,jedině USB lupnout flasku a poslouchat,rádio vůbec neposlouchám,tragédie naše rádia asi tak no, nejvíc CD, pak to USB a někdy to rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Libore tady aspoň jedna fotka když si ji neviděl......obyč FI s pár vyměnějma věcma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 (editace) díky , tu už jsem viděl, ta tu byla, zrovna když jsem začal chodit sem do hospody Pěkná Co tam máš za propustnost folii, takhle se mi to přesně líbí A motorizace? Editováno: 25. Listopad 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.