najmis Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 taky slušnej kousek od SE...jen nevím co bych s tím dělal... http://hdworld.cz/mobily/Sony-Ericsson-Satio-pro-narocne-418 http://www.sonyericsson.com/cws/products/m...lc=cs&cc=cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Dnes jsem měl v ruce Nokii 5310 Xpressmusic a vypadá to fakt dobře.Tenké tělo a designově docela povedený phone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Se moc netlem...to byl zrovna Tvůj budoucí telefon! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 a pomazlil jsi se s ním pořádně..Romčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Mazlim se s jinyma věcma...a telefony to rozhodně nejsou Nee...vážně.Fakt je to moc hezkej mobil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Mazlim se s jinyma věcma...a telefony to rozhodně nejsou Nee...vážně.Fakt je to moc hezkej mobil. tak děkuju,už se na něj moc těšíííííííííííííííííím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 jo děti jsou šikovný Tak tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Romčo tady ti taky musím poděkovat,,moc moc díky za novej mobil,je naprosto super,za super cenu spokojenost!!díkes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak jsem rád že jsi spokojená.Měl jsem ho v ruce a přišel mi rozměrově dost šikovný a dá se to použivat jako mp3 což je další plus Potěšení je i na mé straně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak jsem rád že jsi spokojená. Měl jsem ho v ruce a přišel mi rozměrově dost šikovný Potěšení je i na mé straně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Michale: Ted to po sobě čtu a docela nahlas se tomu tlemim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 No to ja predtim taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 2 linky na SE satio a žádná reakce jo....?Si připadám jak na Nokiaforu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Prosim o prejmenovani tematu na "Mobilni telefony Nokia" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Nene!!! To neni pravda.Bavime se o zkušenostech všech značek mobilních telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 (editace) Jasně perou se tu všechny dobré značky...... Editováno: 1. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Jinak mi včera dorazila cena na tu Nokii N97 co se někdo ptal tady na foru.Měla by být ke měsice června za 15890,- což jsem myslel že bude dražší sranda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 jj dobre znacky a mezi ty SE nepatri VIVAT SAMSUNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 jsem včera dostal N 6220 classic, tak že bych chtěl do toho nějakou navigaci, která bude spolupracovat s interním GPS, tak že jestli někdo máte, prosím prosím děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Palo: napiš Ferdovi 25.To je machr co Ti poví podrobnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 díky za radu Romčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 jj dobre znacky a mezi ty SE nepatri VIVAT SAMSUNG ... jako chvalit samsung ... je jak chvalit korejce ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 neni korejec jako korejec navic samosung motors patri pod nas takze tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Je fakt že Samsung má bezkonkurenční displeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Je fakt že Samsung má bezkonkurenční displeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.