Lapiduch_CZ Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Zdar lidi, kdysi jsem tady četl téma na třepání přední nápravy při pbrzdění a byl tam odkaz na e-shop s hodně levnýma kotoučema a deskama. Byli tam Bremba, Zimmermany a ATE, no prostě všechno. Teď už to nemůžu najít. Mohli by jste mi ten odkaz znovu poskytnout? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yockey Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Zdar lidi, kdysi jsem tady četl téma na třepání přední nápravy při pbrzdění a byl tam odkaz na e-shop s hodně levnýma kotoučema a deskama. Byli tam Bremba, Zimmermany a ATE, no prostě všechno. Teď už to nemůžu najít. Mohli by jste mi ten odkaz znovu poskytnout? Díky. http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?kat=2& Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 (editace) docela drahy, tady u nas v obchode predni zimermany 710kus,ted sem kupoval zadek+desky oboje zimmerman celkem 1190,. Editováno: 23. Duben 2009, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.