Lupino Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 (editace) Kolem 9:00 hromadný sraz v Mejtu - zde -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Odjezd z H. K.: 8:30 odjezd z benzinky. Ta ulice na které je benzinka 100m před koncem H.K se jmenuje Brněnská. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Odjezd z brnic: 7:00 u nákupního centra Tesco Královo pole - venkovní parkoviště. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Seznam: Tangerín - FI sedan Lupino -OI smug Hanys73 - Romariooo - OII ala RS - pojizdna diskoska Mates_XIV - FI mira - FI sedan 100% Hrábě Fernétti - OI nenazrana nedostizna RS burek - OI takovej prizemni stroj halt no lukyssek - FI krozo - FI Jar_da - FI Maxifaby - FI RS origo <;o)) Pentadius - FI RS na plechacich _icon_smich.gif SKAJA - OII RS ala scout na zimich slikach Lube -žlutá ORS Lugo - FI ala RS z aneb tovarni je asi jen VIN cislo Bobajz + Dakie ?? - OI zelej krumpl Ol@f ?? - OII - LUNArni vozitko kláca ?? - cece fakt nevim Editováno: 30. Duben 2009, autor: Lupino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Mám to v plánu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Mám to v plánu se uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys73 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 určitě tam budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 A kde to je přesně??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 (editace) A kde to je přesně??? na poligonu je to akce fashion cars http://www.fashioncars.cz/ Editováno: 26. Duben 2009, autor: Lupino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Jasně.Díky za reakci.Bude tam někdo s OII tady z fora??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 (editace) S největší pravděpodobností jedu taky. Editováno: 26. Duben 2009, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 taky bych se tam chtěl otočit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 pokud mě vezme můj osobní taxikář, tak jedu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 To je kdo Dakie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 nech se překvapit a doraž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 takže já bych se taky mohl ukázat...pokud to neva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 miro a myslíš že tam sedany pustěj?? myslim že asi ne, to je sraz pro normální a tunigový káry jinak budu rád že tě uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 pokud mě vezme můj osobní taxikář, tak jedu taky Tak to se uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 hmm ze by Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Když pojede HF,Mára s Lugem tak jedu na 95 % taky v sobotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 kláca:to aby jsme s Tangerínem zaparkovali někde ve městě a dál šli pěšky... to já tě rád taky uvidím..jsme se naposledy snad viděli v Doksech...co má pamět sahá.. Bobíka jsem sice viděl minulý rok vMb(tak toho pak vidět teda nemusím,takhle po krátké době )Matese jsem snad viděl naposledy před rokem a půl v Praze na čerňáku..no ty woe semnou je to špatný já si nepamatuju koho jsem kdy naposled viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Když pojede HF,Mára s Lugem tak jedu na 95 % taky v sobotu. a co jaa??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Burek:na tebe zapoměli viď...potvory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 pokud by vše dopadlo tak jak chci tak dojedu taky, doufám že mi tam podržíte fleka někdo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Když budeme vědět na 100 procent že přijedete tak toho fleka rádi podržíme. Lukyne: přijedeš v tu sobotu? Doufám že ano! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Romariooo, pokusím se vše udělat pro to abych přijel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Jasná zpráva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 tak s mojí účastí to vypadá taky nadějně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.