Publikováno Duben 23, 200916 r Kolem 9:00 hromadný sraz v Mejtu - zde -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Odjezd z H. K.: 8:30 odjezd z benzinky. Ta ulice na které je benzinka 100m před koncem H.K se jmenuje Brněnská. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Odjezd z brnic: 7:00 u nákupního centra Tesco Královo pole - venkovní parkoviště. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Seznam: Tangerín - FI sedan Lupino -OI smug Hanys73 - Romariooo - OII ala RS - pojizdna diskoska Mates_XIV - FI mira - FI sedan 100% Hrábě Fernétti - OI nenazrana nedostizna RS burek - OI takovej prizemni stroj halt no lukyssek - FI krozo - FI Jar_da - FI Maxifaby - FI RS origo <;o)) Pentadius - FI RS na plechacich _icon_smich.gif SKAJA - OII RS ala scout na zimich slikach Lube -žlutá ORS Lugo - FI ala RS z aneb tovarni je asi jen VIN cislo Bobajz + Dakie ?? - OI zelej krumpl Ol@f ?? - OII - LUNArni vozitko kláca ?? - cece fakt nevim Upraveno Duben 30, 200916 r od Lupino
Duben 26, 200916 r Autor A kde to je přesně??? na poligonu je to akce fashion cars http://www.fashioncars.cz/ Upraveno Duben 26, 200916 r od Lupino
Duben 26, 200916 r miro a myslíš že tam sedany pustěj?? myslim že asi ne, to je sraz pro normální a tunigový káry jinak budu rád že tě uvidim
Duben 27, 200916 r kláca:to aby jsme s Tangerínem zaparkovali někde ve městě a dál šli pěšky... to já tě rád taky uvidím..jsme se naposledy snad viděli v Doksech...co má pamět sahá.. Bobíka jsem sice viděl minulý rok vMb(tak toho pak vidět teda nemusím,takhle po krátké době )Matese jsem snad viděl naposledy před rokem a půl v Praze na čerňáku..no ty woe semnou je to špatný já si nepamatuju koho jsem kdy naposled viděl
Duben 27, 200916 r pokud by vše dopadlo tak jak chci tak dojedu taky, doufám že mi tam podržíte fleka někdo:)
Duben 27, 200916 r Když budeme vědět na 100 procent že přijedete tak toho fleka rádi podržíme. Lukyne: přijedeš v tu sobotu? Doufám že ano!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.