Duben 28, 200916 r Tak 15 + 4 to na rezervaci asi jeste neni Tangerín - FI sedan Lupino - Hanys73 - Romariooo - OII ala RS - pojizdna diskoska Mates_XIV - FI mira - FI sedan ? Hrábě Fernétti - OI nenazrana nedostizna RS burek - OI takovej prizemni stroj halt no lukyssek - FI krozo - FI Jar_da - se stydim ale nevim Maxifaby - FI RS origo <;o)) Pentadius - FI RS na plechacich SKAJA - OII RS ala scout na zimich slikach Lube - Lugo ?? - FI ala RS z aneb tovarni je asi jen VIN cislo Bobajz + Dakie ?? - OI zelej krumpl Ol@f ?? - OII - LUNArni vozitko kláca ?? - cece fakt nevim Upraveno Duben 29, 200916 r od Ol@f
Duben 28, 200916 r jsou tam z bezpecnostnich duvodu, mam to takovy slozitejsi EDIT: napada me SKAJA ten se tu nevyjadril vubec, ale v knajpe mozna jo a pak dedek jestli nebu zase neco prznit <;o)) Upraveno Duben 28, 200916 r od Ol@f
Duben 28, 200916 r Tak jsem ted mluvil s Jardou a slíbil mi že tam dorazi.Takže Olaf: připiš ho prosím.
Duben 28, 200916 r NO VIDITE TO JAK SE NÁM TO KRÁSNĚ PLNÍ!!! PARÁDA!!! Olaf: zavoláš tam nebo jak to uděláme?
Duben 28, 200916 r pockal bych az nas bude aspon opravdu 20, dokud u meho jsmena budou otaznicky nerad bych neco vic nez seznam zarizoval.
Duben 28, 200916 r Ten seznam by měl spíš napsat Lupino do prvního příspěvku. Tady se bude dost špatně hledat. Ikdyž dá se dat i do podpisu, že !!!
Duben 28, 200916 r míro, ještě nevím jak pojedem, dneska to dem ogrilovat burek: rád tě tam uvidím chlape! ostatně jako všechny ostatní kluky!
Duben 28, 200916 r kláco: já myslel že jedete určitě Lugo: koukej si udělat čas!!! rád tě poznám osobně!
Duben 28, 200916 r Koukal jsem teď na jejich stránky a mají tam napsaný, že kvůli hojné účasti musí zrušit rezervace
Duben 28, 200916 r Tangerin, ale o neco nize je o te rezervaci pro kluby. Jestli se na s tu sejde dvacet tak ten telefonat uz je malickost
Duben 28, 200916 r Nevím no, já to právě pochopil tak, že tu rezervaci pro kluby sice nabízí, ale když je v Aktualitách, že rezervace ne, tak pešek ..avšak zkusit se to může, buďto bude nějakej plácek nebo ne. Upraveno Duben 28, 200916 r od Tangerín
Duben 28, 200916 r Jaroslav Kubelka - organizace akce - rezervace - akreditace Press mobil: 777 837 920 e-mail: info@fashioncars.cz http://www.fashioncars.cz/ Upraveno Duben 28, 200916 r od krozo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.