Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ladiku: tak řekni mladému že má ode mě jedničku s hvězdičkou.Moc pěkny až na tu jednu...jak jsem tam s tou zmrzlinou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 kuci tak to vypada, ze jsem si z Mejta dovezl, krome suprovejch zazitku, vsech zbyvajicich 9 bodu, a opalenejch brejli na ksichte taky uzeh nebo upal bo jak se tomu nadava. Vcera veer me chytla takova zimnice, v noci jsem vstaval kazdou hodinu na hajzl a napit se, rano kdyz jsem odchazel do prace jsem mel 37.8°C chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Tak to je nemilé Ondro Vypot a vysrat se na práci!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 (editace) mam od stredy dovolenou, premejslim ze si ju vezmu uz od zitra. Ve stredu mam behani okolo kol, a emisi. Editováno: 4. Květen 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Pánové máte moc pěkný fotečky...všicky..sraz byl super..je super že se nás sešlo tolik.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Tak brejle mám opálený taky. Užeh se mi vyhnul. Ale vubec se nedivím, že to někoho potrefilo. Bylo opravdu teploučko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Hrábě junior:Dobrý fotky... jinak já byl včera taky celkem K.O. a spálenej sem solidně...navíc po tom klíštěti mě noha napuchla a je to pěkně červený..takže asi radši zajdu k doktoroj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ladiku: tak řekni mladému že má ode mě jedničku s hvězdičkou.Moc pěkny až na tu jednu...jak jsem tam s tou zmrzlinou... Tak to sem fotil vyjímečně já pro Tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ty "hájzle"...no počkej... přiště budu fotit já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 ... To běž protože borelióza není na zahrávání . Kdoví jestli mě nepomohla tenkrát taky k tomu co mám teď. A mladej ji měl taky ale tomu jsem to chytl včas a pak ho nechal i očkovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 ... Tak to jím a piju někde inkognito Ale když jsem měl vyjímečně ten foťák zaplej a nikdo kolem nešel kromě Tebe, tak nevyfoť Tě s takovým fajným chladivým dezertem, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Lugo má suprovy fotečky taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Kam je dal ať je nehledám do rána ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 TAK NĚCO MALO UŽ NA http://www.fashioncars.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 report již také u nás (dovolená pro nás byla přednější): http://www.tuningy.com/index.php?a=198 galerka: http://gallery.tuningy.com/thumbnails.php?album=189 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.