Duben 27, 200916 r a jeeeeeeeee, jen bych rad pripomel ze silnice 43 neni zadna D1 takze pocitam ze tam bude docela dusno, Lukyne ty pojedes posledni abys neudelal nejakou picoviny a neohrozil dalsich 5 lidi nebo nedej boze na nas hazel sterk. Jeste ted si pamatuju jak vypadala cesta na II. EDT srazek tenkrat jeste bez Lukyna Upraveno Duben 27, 200916 r od Ol@f
Duben 27, 200916 r ÖDRO, JA STERK PO NIKOM NEHAAZEL?? NEBO O TOM NEEVIIM TY JO A JESTLI JO OMLOUVAM SE..BYLO TO NEDOPATRENIM
Duben 27, 200916 r ...nedej boze na nas hazel sterk. Odjezd z Olympie..luke prosvištěl mezi mnou a Marou a hodil nám do ksichtu haldu štěrku on tím začíná bejt pověstnej
Duben 27, 200916 r Odjezd z Olympie..luke prosvištěl mezi mnou a Marou a hodil nám do ksichtu haldu štěrku on tím začíná bejt pověstnej He Luke kde ses ted co frajere
Duben 27, 200916 r Se mnou jakožto Laďou by to výhra byla...s HF jakožto Laďou by to bylo ku*va výhra
Duben 27, 200916 r S tím Mýtem počítám že tam přijedu a jestli mě tam necháte samotnyho tak budu hodně zlej
Duben 27, 200916 r rofl, tak zajickum nesmi hlavy sekat luke, ten to ma tak nizko ze by s toho bylo civabcici s chlupama
Duben 27, 200916 r radši nee, to by byl další nárazník na lak a to by Roman nerozchodil, jinak raději pomalu, moje památný místo je rovinka před Mýtem od HK (-4body)
Duben 27, 200916 r pac u Vas nikdo nevi, ty reknes ze Lugo nahle zpomalil a tys musel predjet a jsme v riti pac dopredu uz se nikdy nedostane Upraveno Duben 27, 200916 r od Ol@f
Duben 27, 200916 r A nebo pojede první Skaja. Ale ten má poslední dobou ještě těžší nohu než já tak nevim, nevim !!!
Duben 27, 200916 r Se mnou jakožto Laďou by to výhra byla...s HF jakožto Laďou by to bylo ku*va výhra dobře ty! pac u Vas nikdo nevi, ty reknes ze Lugo nahle zpomalil a tys musel predjet a jsme v riti pac dopredu uz se nikdy nedostane hustěééééé
Duben 27, 200916 r Ahoj Dakie Kam žes to psal že nejedeš skrz stěhování - Doksy ??? a sem dojedeš v sobotu ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.