mira Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 hele kluci kdo tam jedete v pátek???odsud z fora?nebo bude se držet teda nějak víc místa pro forum skodahome???aby jsme byli všicky při sobě?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Miro: my jedeme v sobotu.Přidáš se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 miro, super nápad, osobně jedu až v sobotu. Na kolikátou tam všichni plánujete v sobotu dorazit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Láďo, nejedu do Doks tady se snad ukážu, pokud mě Tom sveze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 kluci asi vas zklamu ale ja nepojedu bohuzel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Lukyne: proč??? Ty woe...neser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Daku:takže Bobíka je tvůj taxík:-)))co za to chce?? vy jedete v sobotu z bobem a spol:::kudy pojedete???přes co?přes hradec? Roman:určitě bych se přidal...pojedu z Pardubek Kluci a co se sejít v sobotu teda ráno v Hradci a dát odjezd z Hradce?Z Mlady Bol kluci určitě pojedou na Sobotku a Hradec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Burek:tě neznám ale už mě sereš že nepojedeš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Je to super nápad.Navrhuju se potkat v 8:30 v H.K na poslední benzince při výjezdu z H.K směr Brno.Bylo by to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 ....v 8.30 bych se přidal tedy v H.K., jen nevím jestli to tam najdu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 brnaci tam jedou po dalnici??? nemam stejne znamku... jedu do toho berouna na vystavu nejake keramiky... ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Lukyne: takže jsi polevil...ach jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 nn draku nepolevil.... delal jsem tvrdaka ale ona polevila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Do pip...ale budeš mě tam chybět Lukyne.Tak to přehodnot! Klidně Ti zaplatim známku tu desetidenní na dálnici-chci Tě tam prostě vidět protože s Tebou je prdel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 po dalnici ? Proc ? Bych to videl na Lipuvku, Letovice, Lytomysl az do VM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Romane dáš semka link na tu benzinku v HK..ať to každý najde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 kluci ja to prehodnotim,ale nevim nevim ale desne rad by jsem jel svama ale vite jak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Přesně jak píše Ondra! To vůbec neni po dálnici Lukyne.Pojedete na Svitavy a tak už neni dálnice.Je to debilní cesta a tam se musi opatrně. Lukyne: mám zavolat Lucku a přemluvit ji? Miro: nevím kde to mám vzit ale popřemyšlim jak to sem dám.Je to poslední benzinka po levé straně jak vyjiždííš z H.K směr Brno-to nikdo nemuže splíst.Fakt ne.Jinak kluci na mě maji mobil kdyby náhodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 (editace) ...to je domlouvání. lugo pojedem spolem tak o 2hod dřív ..brňáci maj hromadný odjezd odkud??? Editováno: 28. Duben 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 ...to je domlouvání.lugo pojedem spolem tak o 2hod dřív To vam nepomuze hrabe vas stejne doleti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 ja ji zkusim zlomin .. uvidiim.... ale zavidim Vam to desne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Lukyne: udělej proto maximum! Kdyžtak Ti přijdu na pomoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 udelkam draku..uz jsem ve stadiu ze me lucka pise ze si otom promluvime odpo ze nema ted moc casu...takze to je na dobre ceste..ona me rikala at jedu ale nechci ji samotnou pustit trajdat vlakem po CR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 tak kdy a kde maji brnaci sraz??? jedu svama mejto ale nevim do kdy tam budu, jedu pak smer beroun... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.