Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Daku:takže Bobíka je tvůj taxík:-)))co za to chce?? :smich: vy jedete v sobotu z bobem a spol:::kudy pojedete???přes co?přes hradec?

Roman:určitě bych se přidal...pojedu z Pardubek

Kluci a co se sejít v sobotu teda ráno v Hradci a dát odjezd z Hradce?Z Mlady Bol kluci určitě pojedou na Sobotku a Hradec....

Vloženo

Přesně jak píše Ondra! To vůbec neni po dálnici Lukyne.Pojedete na Svitavy a tak už neni dálnice.Je to debilní cesta a tam se musi opatrně.

Lukyne: mám zavolat Lucku a přemluvit ji?

Miro: nevím kde to mám vzit ale popřemyšlim jak to sem dám.Je to poslední benzinka po levé straně jak vyjiždííš z H.K směr Brno-to nikdo nemuže splíst.Fakt ne.Jinak kluci na mě maji mobil kdyby náhodou.

Vloženo

udelkam draku..uz jsem ve stadiu ze me lucka pise ze si otom promluvime odpo ze nema ted moc casu...takze to je na dobre ceste..ona me rikala at jedu ale nechci ji samotnou pustit trajdat vlakem po CR

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...