burek Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 maji to na webu.,...nad 20 si muzeme dat rezerveeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Tak dáme dohromady seznam kdo všechno jede a zamlouváme !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 (editace) Tak 15 + 4 to na rezervaci asi jeste neni Tangerín - FI sedan Lupino - Hanys73 - Romariooo - OII ala RS - pojizdna diskoska Mates_XIV - FI mira - FI sedan ? Hrábě Fernétti - OI nenazrana nedostizna RS burek - OI takovej prizemni stroj halt no lukyssek - FI krozo - FI Jar_da - se stydim ale nevim Maxifaby - FI RS origo <;o)) Pentadius - FI RS na plechacich SKAJA - OII RS ala scout na zimich slikach Lube - Lugo ?? - FI ala RS z aneb tovarni je asi jen VIN cislo Bobajz + Dakie ?? - OI zelej krumpl Ol@f ?? - OII - LUNArni vozitko kláca ?? - cece fakt nevim Editováno: 29. Duben 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Co ty otazníky u Tebe !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 (editace) jsou tam z bezpecnostnich duvodu, mam to takovy slozitejsi EDIT: napada me SKAJA ten se tu nevyjadril vubec, ale v knajpe mozna jo a pak dedek jestli nebu zase neco prznit <;o)) Editováno: 28. Duben 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Uvidíme kolik se nás tam nakonec napíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Tak jsem ted mluvil s Jardou a slíbil mi že tam dorazi.Takže Olaf: připiš ho prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 vsak tam je, jen mu oddelam otaznicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxifaby Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Zdravím vás,, jedu taky ,,můžete mně připsat díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 NO VIDITE TO JAK SE NÁM TO KRÁSNĚ PLNÍ!!! PARÁDA!!! Olaf: zavoláš tam nebo jak to uděláme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 pockal bych az nas bude aspon opravdu 20, dokud u meho jsmena budou otaznicky nerad bych neco vic nez seznam zarizoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Ten seznam by měl spíš napsat Lupino do prvního příspěvku. Tady se bude dost špatně hledat. Ikdyž dá se dat i do podpisu, že !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 míro, ještě nevím jak pojedem, dneska to dem ogrilovat burek: rád tě tam uvidím chlape! ostatně jako všechny ostatní kluky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 já budu vědět tak nejdřif čt-pá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 doufám, že mi to vyjde moc rád bych jel..vypadá to na velmi dobrou účast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 kláco: já myslel že jedete určitě Lugo: koukej si udělat čas!!! rád tě poznám osobně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Koukal jsem teď na jejich stránky a mají tam napsaný, že kvůli hojné účasti musí zrušit rezervace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Tak je to vyřešený. Jenom aby jsme nemuseli stát za plotem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Tak s tou rezervačkou to je na pikaču! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Tangerin, ale o neco nize je o te rezervaci pro kluby. Jestli se na s tu sejde dvacet tak ten telefonat uz je malickost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 (editace) Nevím no, já to právě pochopil tak, že tu rezervaci pro kluby sice nabízí, ale když je v Aktualitách, že rezervace ne, tak pešek ..avšak zkusit se to může, buďto bude nějakej plácek nebo ne. Editováno: 28. Duben 2009, autor: Tangerín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Dejte mi sem kontakt a já tam zavolám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Romčo po*eb je tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 (editace) Jaroslav Kubelka - organizace akce - rezervace - akreditace Press mobil: 777 837 920 e-mail: info@fashioncars.cz http://www.fashioncars.cz/ Editováno: 28. Duben 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Zitra tam kluci zavolám a dám sem info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.