sergej Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Zdravim pani, tak sa sem po dlhom case opat vraciam Nedavno som vymienal ziarovku v pravom prednom svetlomete a pri osadzani zadneho krytu svetlometu sa zrejme prejavila moja sikovnost , lebo dnes som si vsimol, ze som ho stratil Da sa tento diel zohnat ako samostatny kus (FI MR05)? Alebo mi neostava ine, len zhanat z nejakych buraciek? Dik za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Jasné, že sa dá kúpiť. Zbehni do predajne Škoda a povedz im čo si stratil :-) Najneskôr na druhý deň to tam máš. Myslím že nie si prvý ani posledný, komu sa to podarilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sergej Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Diky. Trochu ma zneistil jeden znamy, ktory mi povedal, ze pravdepodobne sa to ako samostatny kus nepredava. Preto som si to chcel overit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Čislo tej krytky je 6Y0941608E stojí okolo180sk teda asi 6 euračov plus mínus autobus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sergej Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Super, vdaka. Velmi si mi pomohol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sergej Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Čislo tej krytky je 6Y0941608E stojí okolo180sk teda asi 6 euračov plus mínus autobus Pre informaciu: kryt som zohnal, ale nie u autorizovaneho predajcu. Ten mi tvrdil, ze sa to osobitne kupit neda, aj mi ukazoval nejaku online verziu ETKY alebo co to bolo, ze ten kus ako samostatny diel nie je, len spolu so svetlometom. Zaujimave. Kazdopadne u neautorizovaneho predajcu nahradnych dielov sa da kupit bez problemov, cena 6,60 €. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.