o.kadlec Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 mám problém měnil jsem si podsvícení na přstrojovce a jak jsem to pořád vyndaval a nandaval tak mi občas neukazuje palivoměr nevíte někdo co s tím nebo jak to vyřešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 co to je za blbu modu jednu otazku pchat do viac ako jedneho vlakna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 A to jako nejde podsvícení nebo se nepohne rafička. Nasunul si ji správně zpátky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o.kadlec Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 ne předělal sem podsvícení ale bylo to na víckrát a teď mi občas spadne rafička nebo zase začne ukazovat víc nebo se hýbe atd!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.