Přejít na obsah

sonyk02

Uživatel
  • Počet příspěvků

    178
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli sonyk02

  • Narozeniny 22.2.1987

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

1 288 zobrazení profilu

Oznámení sonyk02

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Tak co, nějakej první letošní srazík nedáme?
  2. Jo Kámen znám, tam je to myslím taky běžně zavřený ale dá se to bezproblémů pronajmout myslím. No 2km to už by bylo i něco pro moji obludu, Komárovice jsou moc krátký pro mě, sotva zapne turbo a už musím brzdit Mě už to bylo divný od začátku že by jim to někdo oficiálně povolil tam vjet
  3. Tak jak ste pochodili na letišti :-D Já sem musel do práce v sobotu a v neděli odpoledne, ale podle toho co jsem slyšem sem o nic nepřišel :-D Taky kdy uděláme soukromnější rozlučení s letníma gumama :-)
  4. Já se taky hlásím, nahoďte nějaký datum a když nebudu zrovna v práci tak taky dorazím
  5. Tak se domluvil menší sraz a to 4.listopadu (neděle) 14:00 klasicé místo letiště u Komárovic. Zkuste oslovit další lidi, aby se přijeli podívat a trochu si případně zajezdit.
  6. Chytil by se někdo, kdyby se uspořádal podzimní srázek někdy v říjnu/listopadu na některém z obvyklích míst?
  7. Už se na tom pomalu dělá, nejspíš bude změna místa a to Jinošov, sice pro větši trochu dál, ale kdo bude chtít přijet tak přijede. Ještě je teda potřeba nahodit nějaký termín.
  8. Právě jsi jeden propásnul o minulém víkendu, další bude až někdy po prázdninách nejspíš..
  9. Jo do Žďáru se chcem také jet podívat na pouť, takže to bych taky rád vynechal a toho 22.května je myslím ideální termín.
  10. JO už sem také psal na OC foru že by se mohlo něco dohoudnout na květen. Tak zkus nahodit nějaký termín a uvidíme jestli se bude hodit ostatním.
  11. Má už někdo k dispozici DP pro Yetiho v PDF nebo jiné formě?
  12. http://www.vpsji.cz/uvod.html Tak na našem dobře známém místě se bude konat oficiální škola smyku. Já určitě plánuji návštěvu některého z termínů, měl by ještě někdo zájem, že by to byl takový menší srazík?
  13. Fotky ke stažení zde: http://www.uloz.to/6383158/sraz-skodahome-24-10-2010-foto-rar Videa později, jsou docela velká.
  14. Tak počasí vypadá zatím solidně, že by nemusela bejt nějaká brutální zima a přeháňky všeho druhu, ale čepice a teplé bundy se určitě neztratí :-) , aut a lidí by mělo dorazit mnoho tak nějaká zábava a pokec bude. Rekapitulace: 24.října (neděle) 14:00 letiště u Komárovic.
×
×
  • Vytvořit nový...