MILAN6 Vloženo 28. Duben 2009 Vloženo 28. Duben 2009 jak se rozjedu tak to začne divne zvuky a skřipani levych zadnich dveři Citovat
bolek Vloženo 28. Duben 2009 Vloženo 28. Duben 2009 jak se rozjedu tak to začne divne zvuky a skřipani levych zadnich dveři Nastav zámek dveří. Zámek dveří ti leží na protikusu a spolu vydávají nežádoucí zvuky. Citovat
bernys Vloženo 29. Duben 2009 Vloženo 29. Duben 2009 Já měl v těch stejných dveřích povolené šrouby na stahovačce oken děsně to rezonovalo,bouchalo dotáhl jsem a je klid Citovat
MILAN6 Vloženo 29. Duben 2009 Autor Vloženo 29. Duben 2009 (editace) Já měl v těch stejných dveřích povolené šrouby na stahovačce oken děsně to rezonovalo,bouchalo dotáhl jsem a je klid zatim dik... dnes rozeberu dveře a kouknu co dal , ,,, Editováno: 29. Duben 2009, autor: MILAN6 Citovat
jarysek Vloženo 1. Květen 2009 Vloženo 1. Květen 2009 me to delaly panty ve dverich zkus je trochu dotahnout a uvidis ze to bude lespi.. jinak je nejlepsi volba vymena. pootevri dvere asi tak 20cm a zkus za ne vzit nahoru a dolu Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.