MILAN6 Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 jak se rozjedu tak to začne divne zvuky a skřipani levych zadnich dveři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 jak se rozjedu tak to začne divne zvuky a skřipani levych zadnich dveři Nastav zámek dveří. Zámek dveří ti leží na protikusu a spolu vydávají nežádoucí zvuky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Já měl v těch stejných dveřích povolené šrouby na stahovačce oken děsně to rezonovalo,bouchalo dotáhl jsem a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 (editace) Já měl v těch stejných dveřích povolené šrouby na stahovačce oken děsně to rezonovalo,bouchalo dotáhl jsem a je klid zatim dik... dnes rozeberu dveře a kouknu co dal , ,,, Editováno: 29. Duben 2009, autor: MILAN6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarysek Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 me to delaly panty ve dverich zkus je trochu dotahnout a uvidis ze to bude lespi.. jinak je nejlepsi volba vymena. pootevri dvere asi tak 20cm a zkus za ne vzit nahoru a dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.