galaher Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 (editace) Zdarec. mám dotaz: mám nokii N73, original NOKIA GPS modul a rádio Sony MEX-BT2600-Bluetooth handsfree.Vše je ok, ale když jsem v autě a připojí se mi mobil na bluetooth handsfree tak Tomtom nemluví.Pokud,ale vypnu handsfree Tomtomu jede hlas normálně. jde to nějak nastavit,aby mluvil tomtom i když je zapnuta handsfree. Ještě přidám obrázek rádia,kde v červeném kroužku je označena ikonka co mi asi ruší Tomtoma.Telefon se k rádiu přihlašuje i jako hudební přehrávač. Editováno: 30. Duben 2009, autor: galaher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willis Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Jestli chápu tak používáš TOM TOM aplikaci v telefonu. Jestli je to tak a máš externí modul nemužeš chtít po tom nebohém telefonu, aby dělal dvě veci najdenou. Budˇ umí BT připojení s modulem nebo s HF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Jestli chápu tak používáš TOM TOM aplikaci v telefonu. Jestli je to tak a máš externí modul nemužeš chtít po tom nebohém telefonu, aby dělal dvě veci najdenou. Budˇ umí BT připojení s modulem nebo s HF. Ano Tomtom je v telefonu.Špatně si to pochopil.Telefon je spárovaný jak s Gps modulem,tak i s autorádiem.Vše fungovalo (Tomtom kecal přes telefon a handsfree jela normálně přes rádio) poté co jsem aktualizoval firmware telefonu,tak to nemohu rozjet jak dříve,protože telefon se k rádiu přihlásí jako další audiozařízení a tím blokuje hlas navigace v telefonu.Než jsem aktualizoval telefon tak jsem měl v telefonu složce bluetooth při spárování s rádiem možnost vybrat zda to bude jen jako HF nebo i jako jiné audio přehrávač.Ale už tento výběr nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Jestli chápu tak používáš TOM TOM aplikaci v telefonu. Jestli je to tak a máš externí modul nemužeš chtít po tom nebohém telefonu, aby dělal dvě veci najdenou. Budˇ umí BT připojení s modulem nebo s HF. To nemáš pravdu!!! Jde navigovat a zároven používat HF!! Dokonce jde aby tomtom mluvil třeba do sluchátka bluetooth HF!!! Vyzkoušeno!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.