libcinek Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Ahojky lidičky,poradíte jaké mám použít lepidlo na lepení mračítek?Díky všem za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Tu mas lepidla aprimery na lepenie plastou na auto: http://www.milotec.net/udelej-si-sam/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Mračítka jsem nalepil oboustrankou a drží to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 taky můžu doporučit tu oboustranku....mam je tři roky a drží v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 v práci lepíme dost veci oboustrankou a vse v pohode.....máme tu od 3M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Hlavně to nalep něčím co pak půjde sundat pokud si to rozmyslíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobecoct Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ja som mračítka prilepil len na smerovke a na svetle mám prilepený len malý diel, o ktorý je mračítko prišróbované. Zatiaľ bez akýchkoľvek problémov, aspoň o nijakom neviem a v pohode to drží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.