Host Bobik Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 brousit, a lestit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Bobik napsal: brousit, a lestit když už jsme u toho leštění, možná by ses měl zaměřit na vyleštění zapalovací lišty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 jj chtela by to jako prase drbani, uz jsem si to natrenoval na RJ, takze dlouhe zimni vecery to jisti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozef84 Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Ahoj! Potreboval by som radu, že ako sa dá odmontovať držiak - kryt akumulátora. Na pravej a ľavej strane som vedel povoliť, ale hore nie /viď foto/... Takto neviem skontrolovať všetky články či sú v poriadku. Pekne vás prosím o radu, návod! /prípadne foto/ ďakujem!! jozef84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 to si tusim v hlavnych púoistkach. ale k akumulatoru sa dostanes iba vyhnutim tej zavlacky co ju mas v cervenom. a este su zavlacky v pravo a vlavo. nepotrebujes ziadne naradie iba prsty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozef84 Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 (editace) cartmanko napsal: to si tusim v hlavnych púoistkach. ale k akumulatoru sa dostanes iba vyhnutim tej zavlacky co ju mas v cervenom. a este su zavlacky v pravo a vlavo. nepotrebujes ziadne naradie iba prsty. Pravo a vľavo to mám, ale na hornom časti čo je to neviem lebo sa tam nezmestím! Zlomiť to nechcem! A takto som vedel iba skontrolovať - doplniť 4články... Na fotke tam mám napojenú nabíjačku... Editováno: 1. Květen 2009, autor: jozef84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 2. Únor 2011 Sdílet Vloženo 2. Únor 2011 Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak sundat ten oholený kryt baterie na MR2006, abych mohl vyndat baterku. V DP mám jen tu celoplast bedýnku a ten postup jaksi nesedí. Tento kryt má vepředu i vzadu jakési packy, ale ať s nimi dělám co dělám, nechce to dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vratena Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 (editace) ale jde to... stačí nějaký tenčí šroubovák, zastrčit zvrchu a lehce odklonit,pak zvednout celý kryt Editováno: 5. Únor 2011, autor: vratena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabka2.0 Vloženo 27. Červen 2022 Sdílet Vloženo 27. Červen 2022 Zdravím mám na fabce kryt akumulátoru ten na první fotcea chtěl bych ten druhý. Bohužel mi nesedí na svorkovnici. Auto je rok 2006 a kryt mám z roku 2005. Dala by se ta svorkovnice překopat aby tam sedl ten starý kryt? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.