PavelSt Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 V poslední době se na mé OII začalo ozývat cvakání od řízení. Při každém pootočením volantu se ozve cvaknutí. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSt Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 (editace) Pro upřesnění, dělá to jen když pootáčím volantem na místě Editováno: 3. Květen 2009, autor: PavelSt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Přidávám se taky ale v mém případě je to spíše takové lupnuti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7even2nd Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 Ja tiež sa pridavam, tiež aj pri prudšom vytočení pri jazde akoby buxnutie a potom pri spätnom vytočení zase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 Zdravim...tohle už se mi párkrát taky stalo... Je to jenom občasný. Projevobalo se to, když jsem dobržďoval ke křižovatce a otočil trochu volantem, tak to nepříjemně křupalo ... V§bec nevím, čim by to mohlo být.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7even2nd Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 najprv som myslel ze je to ZEDER ten jemne ťuká, toto je také kovové buxnutie niekde pred vodičovou prepážkou... hmm možno subjektivný pocit čím je teplejšie tak je to horšie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Ahoj, u me O2 toto delal krouzek airbagu. Je to takove to ulozeni kabelu aby se neprekroutily. Po vymene ok. Cvakalo to hlavne na jednu stranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7even2nd Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Ahoj, u me O2 toto delal krouzek airbagu. Je to takove to ulozeni kabelu aby se neprekroutily. Po vymene ok. Cvakalo to hlavne na jednu stranu. Akurat dnes som bol v skode... nieco mi robili na xroxtavke a manik mi hovori ze to moze robit airbag... kukam ze taky zvuk? on ze ano... tak ze to kuknu buduci week... to by som necakal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 7even2nd: neco noveho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7even2nd Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 7even2nd: neco noveho? v zime to nerobí... uvidime v lete... teda nic sme nezistili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.