Machoš Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Jede někdo na Tuning do Přerova? Škoda jen,že už není na letišti v Bochoři...bych si zavzpomínal na má vojenská léta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 ja uvažuju že pojedu . kdo pojede ješte ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 doufám, že tento rok vyjde počasí...minule jsem se nedostavil protože pršelo....a 250,- za vlez se mi fakt jako dávat nechtělo když bude pěkně určitě dorazím...ale pěšky...na autě nemám zatím co vystavovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machoš Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 doufám, že tento rok vyjde počasí...minule jsem se nedostavil protože pršelo....a 250,- za vlez se mi fakt jako dávat nechtělo když bude pěkně určitě dorazím...ale pěšky...na autě nemám zatím co vystavovat... Taky nemám co vystavovat... Ale mrknout se určitě dojedu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 a kde to tam přesně je ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 pokud bude obstojném počasí a vyjde čas tak se přijedu podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p@wlin Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Ahojte, já se tam taky nejspíš objevím. Jen aby bylo hezky, prozatím to tak nevypadá tady je odkaz na stránky, je tam i mapka http://tuningweekend.ic.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 a kde to tam přesně je ?? je to na výstavišti...pokud pojedeš od Olomouce tak cesta je taková: přijedeš do Přerova, podjedeš pod mostem, na křižovatce (po levé straně budeš mít lidl bo co to tam je) se dáš rovně až na další křižovatku (po pravé straně bude základní škola) tam se dáš doleva a pojedeš kolem bazénu (po pravé straně) a dál kolem bily (po levé straně) až k takovýmu velkýmu škaredýmu skleníku (středisko policajtů v přerově) a tam před skleníkem odbočíš do leva a jsi tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 jinak pokusím se vzít si na sebe sváteční tričko s krtečkem takže pokud tam uvidíte nějakyho troubu v modrým tričku s krtkem co fotí každy auto ze 150 úhlů tak to jsem s největší pravděpodobností já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 tak kdo tam byl ?? já jsem se na to vykašlal kvuli špatnému počasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 já tam byl ráno počasí se dalo...po obědě už svítílo slunko, ale to už jsem tam nebyl...sotva jsem přišel tak mi tam hned přijel můj sen...ford mustang tak jsem si ho hned blejknul... co se týče škodovek tak tam byly starý známý show cary a velkej počet golfů..pěknych...ale popisovat to je na dlouho...blyo to fajn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 tak potom jsem dej nějaky fotečky pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 je to někoho z našich? ten nick je mi povědomej.. předem upozornuju, že nejsem nějakej extra fotograf a fotím pro vlastní potřebu tak jak uznam za vhodné...děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 na celé akci byl pouze jeden sedánista...takže tanga green má smulu....a naštvali mě bo tam nebyla žádná 1000mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 a ještě trochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 byla tam nějaká OII?? jináč pěkny fotečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machoš Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Tak jsem se prave z Přerova vrátil... Z počasi jsem měl docela strach,ale nakonec vyšlo,takže celkem pohodový srazík. Při chvilce taky nahodím pár fotek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machoš Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 (editace) Editováno: 16. Květen 2009, autor: Machoš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machoš Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 byla tam nějaká OII?? jináč pěkny fotečky OII tam byla jenom 1 RS combi v modré race metle....a s tou tam jezdil pořadatel...měl zlínskou značku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 report z akce zde: http://www.tuningy.com/index.php?a=207 ochutnávka: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.