tom77 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Zdarec, chtěl bych poprosit, zda-li někdo neví, jestli má autorádio Škoda DX variabilní audio výstup (LINE OUT - viz. schema), abych mohl na něj napojit externí zesilovač. Díky Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabik Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 čau, já jsem todle taky řešil a vyřešil tímdle http://www.stualarm.cz/produkt/32502-reduk...mec/rca-samice/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 ...výstup máš LINE OUT...tam se připojí mini ISO z odkazu brabika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom77 Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 ...výstup máš LINE OUT...tam se připojí mini ISO z odkazu brabika... OK,dík, to jsem pochopil . Ale můj dotaz zněl jestli je výstup variabilní nebo pevny,tj. jestli tam je stále stejné napětí (1V) nebo proměnlivé-podle otočení regulátoru hlasitosti na rádiu. Budu předpokládat, že otočením regulátoru na rádiu budu ovládat vybuzení externiho zesilovače. Díkec za snahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 je variabilní...reguje na hlasitost..takže s hlasitostí repro budeš zesilovat i hlasitost SW.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom77 Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 je variabilní...reguje na hlasitost..takže s hlasitostí repro budeš zesilovat i hlasitost SW.... Super, tak to jsem potřeboval vědět, díky, díky, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.