Přejít na obsah

Boční ochrané lišty


FUGAS

Doporučené příspěvky

Doufám, že se tu někdo už na tohle neptal, ale zajímalo by mě, na kolik zhruba vyjde stříknutí dveřních ochraných lišt do barvy (metla). Auto co jsem koupil je nemá, a origo ford vyjdou prý okolo 3.500Kč což mi přijde moc, tak mě napadlo koupit škodovácký a dát je tam. Ještě teda přesně nevím z jakýho modelu, musím to ještě vyměřit, který budou nejlíp pasovat. Já bych je nelakoval, ale přítelkyni se prý černý lišty bez laku na autě nelíbí - máme světlou barvu. Jestli by teda někdo věděl, co by to nalakování stálo, tak budu rád, díky ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem se byl odpoledne zeptat v jedný lakovně, chtěli 3200Kč, když jsem se na to moc netvářil, tak pán řekl, že by asi šlo se dostat o něco níž, ale stejně. Asi je nakonec nechám černý a bude to. Nakonec ty lišty budou z OI...

vzdyť na OI nejsou lišty v laku,normalně to střikni sprejem,vyjde to na par kaček plnič,barva a lak kdyby vše po max.200kč od motipu to maš 600 a je to,ja to tak mam už 2roky a je to o.k.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je práve to, ty si to uděláš doma a nepovede se a potom ještě lakovna a vyjde tě to na majlant. Já jsem těď delal polepy sloupků mezi okny, nechtěl jsem to dát reklamce, tak jsem nakoupil matroš za 200, ktery jsem zdrbal a tak jsem zajel do reklamky a tam mi to udělali za 300 :wallbash: a to ještě jak jsem to dělal sám, tak jsem dodrbal lištu kolem okna a stálo me to 240 Kč, takže celkem mě stály polepy s benálem kolem litru a kdybych jel hned do reklamky tak 300 :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak lišty už jsou doma, teď musím počkat až se zlepší počasí, ať to můžu umýt a nalepit je tam. Počítám, že to budu dělat v pátek, nebo o víkendu, takže jestli nenarazím během příštích dvou dnů na nějakou slušnou nabídku na ten lak, tak holt zůstanou černý...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...