FUGAS Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Doufám, že se tu někdo už na tohle neptal, ale zajímalo by mě, na kolik zhruba vyjde stříknutí dveřních ochraných lišt do barvy (metla). Auto co jsem koupil je nemá, a origo ford vyjdou prý okolo 3.500Kč což mi přijde moc, tak mě napadlo koupit škodovácký a dát je tam. Ještě teda přesně nevím z jakýho modelu, musím to ještě vyměřit, který budou nejlíp pasovat. Já bych je nelakoval, ale přítelkyni se prý černý lišty bez laku na autě nelíbí - máme světlou barvu. Jestli by teda někdo věděl, co by to nalakování stálo, tak budu rád, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 byla mi doporučena lakovna v Sibřině, chtěl jsem lišty na Fábku a bez záruky by za ně chtěli 2000 bez papíru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Jsem se byl odpoledne zeptat v jedný lakovně, chtěli 3200Kč, když jsem se na to moc netvářil, tak pán řekl, že by asi šlo se dostat o něco níž, ale stejně. Asi je nakonec nechám černý a bude to. Nakonec ty lišty budou z OI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 no a nechceš si to zkusit stříknout sám, návod je v instalačních manuálech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 blbá otázka, na oktě jsou ty boční nalepený ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 no a nechceš si to zkusit stříknout sám, návod je v instalačních manuálech To už mě taky napadlo, ale obávám se, že když nakoupím všechno co na to potřebuju, vč. barvy, tak nevím, jestli to vyjde nějak moc levněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 blbá otázka, na oktě jsou ty boční nalepený ??? Jj, je to oboustrankou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Jsem se byl odpoledne zeptat v jedný lakovně, chtěli 3200Kč, když jsem se na to moc netvářil, tak pán řekl, že by asi šlo se dostat o něco níž, ale stejně. Asi je nakonec nechám černý a bude to. Nakonec ty lišty budou z OI... vzdyť na OI nejsou lišty v laku,normalně to střikni sprejem,vyjde to na par kaček plnič,barva a lak kdyby vše po max.200kč od motipu to maš 600 a je to,ja to tak mam už 2roky a je to o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Asi bych se taky pustil do tech boku sam, tyhle nehorazny grachle bych za to nedal Ja to mel RS naraznik, lista v nem, lista v zadnim a bocni listy nove vcetne striku tusim 4800,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ty jo kde chdíte na ty pálky , mě stříkali na F combi střechu za 3000 a lišty předního a zadního nárazníku + zrcátka za 1500, všeo bez dokladu v profi lakovně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Woody: No to už by bylo lepší, jenže já sháním něco v Praze, nebo blízkém okolí, a tady jsem zatím na podobnou nabídku nenarazil, klidně bych to taky udělal bez dokladu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Tak zkus hledat nekoho kdo strika jen tak ''na kolene'', mi to kamos delal i s prednim a zadnim naraznikem za 1000 a lak jak vino.A nebo sprej a jedem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Mě se do toho právě moc nechce, abych to dělal sám, nikdy jsem to nedělal, tak aby to nedopadlo tak, že to budou vyhozené peníze za materiál a lišty na vyhození... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Tak staci dodrzet pracovni postup a pokud umis trochu strikat sprejem, tak pohoda.Jsou to male plochy, neni co pokazit...Akorat dobre oblepit auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 To je práve to, ty si to uděláš doma a nepovede se a potom ještě lakovna a vyjde tě to na majlant. Já jsem těď delal polepy sloupků mezi okny, nechtěl jsem to dát reklamce, tak jsem nakoupil matroš za 200, ktery jsem zdrbal a tak jsem zajel do reklamky a tam mi to udělali za 300 a to ještě jak jsem to dělal sám, tak jsem dodrbal lištu kolem okna a stálo me to 240 Kč, takže celkem mě stály polepy s benálem kolem litru a kdybych jel hned do reklamky tak 300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 FUGAZ, pisni Alpako (vi) ten tady u nas v Petrovicich nechaval strikat Fabku nejaky veci a byl celkem spokojenej i s jejich jednanim. Praha to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 ta lakovna už tam není, taky jsem chtěl nějaký věci na auto a je už zrušená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Tak lišty už jsou doma, teď musím počkat až se zlepší počasí, ať to můžu umýt a nalepit je tam. Počítám, že to budu dělat v pátek, nebo o víkendu, takže jestli nenarazím během příštích dvou dnů na nějakou slušnou nabídku na ten lak, tak holt zůstanou černý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 mam lakýru v Unhošti a ten je levnej....maska,mračítka a průduchy ....cena komplet 800kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Maca: A nezeptal by ses ho, za kolik by mi stříknul ty lišty? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 pošlu Ti přes SZ číslo na něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Díky moc za tip, už jsem pánovi ty lišty odvezl, tak jsem zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Nemáš zač Pošli mě prosím SZ s cenou co si řekl,jinak příjemný pán že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 SZ poslaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Tak lišty jsou doma z lakovny, teď už jenom zbývá je nalepit. Maco ještě jednou díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.