Harley1006 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 nejde mi díky tomu airbag, ani ovládání rádia na volantu. Nemáte někdo tip kde sehnat ?? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 nejde mi díky tomu airbag, ani ovládání rádia na volantu. Nemáte někdo tip kde sehnat ?? Dík tip mame pošlem ti ho do PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirca Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Dnes mi na mé OII 1.9TDI r.v.06 začala svítit z ničeho nic kontrolka airbagu a přestal fungovat multifunkčí volanta a klakson diagnostika napsala roznětka airbagu ridice a ovladací jednotka volantu-E221 1426-žádný signál/komunikace, myslím si že by to mohl zpusobit kroužek airbagu nebo máte někdo s tím nějaké zkušenosti co a jak? děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 asi půjde skutečně o kroužek pod volantem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirca Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 taky doufám a neumíte ho někdo za dobrý peníz zehnat?V pondělí se na to misím mrknout co a jak a dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirca Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Dnes jsem se k tomu konečně dostal a byl vadný kroužek pod volantem výměněn a vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.