majojo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ahojte, vie mi niekto poradit, nefunguje mi prepinac na zamykanie dveri z vnutra, je to prepinacom a ak ano, tak demontaz je zlozita? Ked stlacim zamknutie, tak nereaguje vobec a ked stlacim odomknutie, tak v nom slabo cvakne. Poradte prosim. Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef 79 Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 (editace) ak citiš že prepínač je nejako poškodený tak ho vymeň, ak vypinač sa tvári v pohode dá sa to cez diagnostiku overiť funkčnosť, + nechaj si aktivovať automatické zamykanie pri rozjazde a nemusiš to neustále zamykať... Editováno: 9. Květen 2009, autor: Jozef 79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majojo Vloženo 10. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 ak citiš že prepínač je nejako poškodený tak ho vymeň, ak vypinač sa tvári v pohode dá sa to cez diagnostiku overiť funkčnosť, + nechaj si aktivovať automatické zamykanie pri rozjazde a nemusiš to neustále zamykať... OK, skusim to. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawran Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 kdyz vytáhnešten ovládací panel ze dveří a rozděláš a vyčistíš a njelíp prostříknout kontaktním sprejem tak to možná pomůže mě to pomohlo dělalo to ůplně to stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majojo Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 kdyz vytáhnešten ovládací panel ze dveří a rozděláš a vyčistíš a njelíp prostříknout kontaktním sprejem tak to možná pomůže mě to pomohlo dělalo to ůplně to stejný Skiusim, dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 (editace) chlapi co stoji aktivovanie automatickeho zamykania? a este jedna otazka...pri dopravnej nehode sa mi automaticky odomkne auto alebo nie? diky Editováno: 14. Prosinec 2009, autor: pajko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.