kenny_fx Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Zdar chlapi, přemýšlím, že si koupím RS křídlo, ale není nalakované a nemá ani základní barvu. Kolik mě bude stát nabarvení a nalakování? Zvládnu to i sám? Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Pokud na to máš nervy nebo nejsi puntičkář a nevadí drobné vady, zvládneš to sám... jinak tě pak bude štvát, že se ti na to třeba nachytal prach nebo je to nerovnoměrně, atd atd...ale dá se to Cena? dle ceny spreje, podle mě by 1 nebo 2 spreje mohly stačit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 U lakýrníka počítej něco kolem 2 000,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Takže to stačí nastříkat jen sprejem? nic víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 jasně vezmi to sprejem, bude to dokonalý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Hmmm, nevim jestli je to ironie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Samo, že ironie. Sprejem obstojně nastříkáš malé plochy jako třeba rámeček v interiéru, pokud jsi šikovný. Ale křídlo? NE! bude to poznat kvalita laku bude nijaká a časem to bude nahovno. Na křídlo často šaháš a meješ kdejakejma sračkama. přilepené křídlo budeš muset servat a nechat stejnak nalakovat. Akorát budeš naštvaný. Každopádně to dej lakýru. Když seženeš nějakélo levného mohl by ses do 1000-1500Kč bez papíru vejít. Každopádně to za to stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Takže to stačí nastříkat jen sprejem? nic víc? sprej nebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 ok, díky A vrtat nebo lepit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 ja to mám navrtané,a uplně v pohodě,někdo to lepí a drží to taky,já to chtěl mit hned tak proto sem to vrtal.co se týče nastřiku jestli je to křidlo laminát tak ti to můe pěkně zdrbat i lakýrník,takže radši tam kde víš jak stříkaji a nedivat se uplně na cenu....tot muj názor,ale auti bude určo pěknější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ok, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Urcvite nechat nalakovat, nevim koho napadne to lakovat sprejem...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 nechávali jsme si lakovat rs křídlo na OII, když jsme ho koupili byl na něm pouze plnič. cena kompletního laku byla kolem 1500. Lak je i po čtyřech letech perfektní, není na něm jediná vada auto mejem zpravidla vapkou, občas myčka...... silně pochybuju o tom že kdyby si to vzal sprejem že to bude takhle držet a navíc nikdy to neuděláš bez chyby a vůbec teď všude hafo prachu a pylu.... a přebrušuj si to pak celý když se ti to nepovede ! a co se týče lepit nebo šroubovat tak jsme to lepili i šroubovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 já ho dával lakýrům a komplet mě to vyšlo na dvojku, nalepil jsem ho a ani v myčce se nehne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 jojo,křídlo sotjí kolem dvojky,ale je to bez starosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.