maca Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 (editace) Prosím o vaše názory Nemohu se rozhodnout Editováno: 6. Květen 2009, autor: maca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Rozpočítadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 já bych jel oběma, máš manželku, tak může řídit druhý a pokud ne, jel bych asi octou. težký rozhodování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tou pravou krasavici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Jel bych 120ckou.....sice to není ten komfort, ale zase klasika.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Marťas, přijeď na kole, uděláš něco pro svoje zdraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ....bejt na tvým místě jedu stodvacítkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Já hlasuji pro 120ců. Octule zatím není hotová, takže 120cou tam uděláš větší rozruch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Já myslím že výber je hotovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Já hlasuji pro 120ců. Octule zatím není hotová, takže 120cou tam uděláš větší rozruch. Na oktu už seru,beru tedy 120cku budu ji muset nechat přezout na nové plecháče,abych nedělal ostudu P2M-na kolo jsem už starý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Marťas, přijeď na kole, uděláš něco pro svoje zdraví saka..jsi mi vyfoukl odpověď...taky jsem mu chtěl napsat ať vezme kolo...že na tom tam určitě nikdo nepřijede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.